luni, 11 ianuarie 2016

Cel mai bun aragaz - TOP 10 aragazuri in functie de pret

Am realizat sectiunea din blog Cel mai bun produs tocmai pentru a oferi cititorilor nostri cele mai bune recomandari raport calitate pret in functie de buget. Prin urmare in acest articol va centralizam primele 10 aragazuri afltate in topul nostru din punct de vedere al raportului calitate pret:

Cel mai bun aragaz pana in 700 de lei Gorenje GN51101AW


Vorbim de un aragaz simplu, clasic, fara aprindere electrica si fara grill, atuurile acestui model fiind dat in primul rand de pretul foarte bun, de dimensiunea mare a plitei 50x60 cm, o tabla de foarte buna calitate si un cuptor pe gaz care coace foarte bine. Are sertar de depozitare si usa cuptorului are balamale foarte rezistente. Emailul este tratat antiamprentare si anticoroziune. Atat la plita cat si la cuptor exista siguranta care previne eliminarea accidentala a gazului natural. Gratarele sunt din doua bucati, ceea ce inseamna ca sunt usor de curatat si sunt de otel emailat. Capacul este din tabla emailata.



Acest aragaz este practic un model complet cu aprindere electrica atat la plita cat si la cuptor. Alimentarea la plita si cuptor se face pe gaz, grill ul fiind electric. Are inclusiv grill si un alt avantaj este dat de dimensiunea foarte mare a plitei, 60x60 cm. Cuptorul coace bine, are un volum mare iar usa se inchide foarte bine, etans. In ceea ce priveste emailul putem spune ca este de calitate medie, iar gratarele sunt din otel emailat. Capacul este din tabila emailata. Aragazul are si sertar de depozitare sub cuptor pentru tavi si alte vase. Totodata la cuptor acest model are si lumina. Il consideram cea mai buna alegere, pentru cei care sunt conservatori si nu doresc un aragaz mixt, cu un cuptor electric, care sa gateasca mai bine si la temperaturi ridicate. Are un foarte bun raport calitate pret.

Cel mai bun aragaz pana in 1300 de lei Electrolux EKK52550OW


Un aragaz exceptional,, primul model pe care l-as recomanda cu incredere pentru ca este un compromis perfect, In ceea ce priveste plita nu va putem spune foarte multe cu exceptia faptului ca are aprindere electrica si supapa de siguranta pentru gaz, insa cuptorul este cel mai mare atu al acestui model, acest cuptor fiind electric multfunctional, adica are si convector, subansamblu care asigura o temperatura uniforma in toata cavitatea acestuia. Dimensiunile sunt de 50x60cm, o dimensiune medie. Tabla este destul de groasa, foarte bine finisata, in sensul in care emailul vopsit electrocasnic este foarte bine realizat si este rezistent la coroziune. Consumul pe ora al cuptorului este de 0.8 kW pe ora, adica 40 de bani.

Cel mai bun aragaz pana in 1500 de lei Hotpoint H6GG1FX


Cel mai bun aragaz pana in 1500 de lei il consideram Hotpoint H6GG1FX. Acesta este recomandabil in primul rand pentru ca este un foarte bun raport calitate pret, avand in vedere ca este un model pe inox, cu un design modern, premium, foarte generos, cu o plita 60x60cm. Inoxul este bine polisat, destul de greu amprentabil iar cuptorul gateste foarte bine, Totodata am remarcat si picioarele care sunt inaltate si permit o curatare facila pe sub aragaz. Aragazul are sertar de depozitare pentru tavi, grill si rotisor. La cuptor exista si iluminare, fiind practic un aragaz pe gaz complet. Are bineinteles la banii acestia aprindere si supapa de siguranta pentru gaz.



Cel mai bun aragaz pana in 2000 de lei AEG 47095VD-WN


Vorbim desigur de un aragaz produs de un brand premium, AEG fiind "fratele premium"din Germania al producatorului suedez de electrocasnice, Electrolux. Pe langa calitatea certificata de branding-ul in sine, consideram cea mai buna solutie raport calitate pret pentru un aragaz full electric, asta in situatia in care utilizatorul nu are alimentare pe gaz, consumul in cazul plitei fiind mare. Cuptorul gateste extraordinar, este multifunctional, adica are convector si timmer electronic, ceea ce inseamna ca se poate programa si se opreste automat la sfarsitul programului. Dimensiunea lui este de 50x60cm, iar plita este din material vitroceramic, care se curata foarte usor si totodata incalzeste foarte repede.

Cel mai bun aragaz pana in 2500 de lei AEG 47095VD-MN 


Practic un aragaz identic cu cel recomandat anterior, doar ca este realizat din inox. De fapt doar partea din fata este realizata din inox, lateralele fiind realizate din tabla emailata, la culoarea inoxului. Inoxul este tratat antiamprentare, ceea ce inseamna ca se poate intretine foarte usor. Are la fel ca modelul mai sus mentionat si sertar pentru tavi, amplasat sub cuptor.






Cel mai bun aragaz pana in 2800 de lei Bosch HGV745250


Un aragaz exceptional, un model mixt cu plita pe gaz, cu aprindere si supapa de siguranta pentru graz si cuptor electric multifunctional, cu convectie, functie ce uniformizeaza temperatura in tot interiorul cuptorului. Ceea ce-l face si mai recomandabil este faptul ca are o dimensiune foarte mare, de 60x60 cm, ceea ce inseamna si un cuptor cu volum mare. Timmerul este electronic, ceea ce inseamna ca se poate programa si la sfarsitul programului acesta se opreste automat. Este realizat dintr-un inox foarte bine polisat, la fel ca la aragazul AEG mai sus mentionat, ceea ce ar fi sa-l diferentieze practic ar fi dat de dimensiunea mai mare cu 10 cm. Are si acest model sertar pentru tavi, amplasat sub cuptor si sistem usa rece, adica nu exista riscul ca un copil sa se arda accidental atunci cand pune mana pe usa, in timpul functionarii cuptorului.





16 comentarii:

  1. Review aragaz Arctic13 ianuarie 2016 la 11:22

    Chiar nu exista niciun aragaz Arctic in top? Eu am un aragaz de doi ani de la Arctic si sunt foarte multumita de el. Macar pentru faptul ca este romanesc si asa vom sustine economia si cateva sute de locuri de munca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tara de productie Arctic14 ianuarie 2016 la 17:52

      In acest moment Arctic este cumparat de Beko, o companie turceasca. Ce-i drept locurile de munca sunt la noi in tara, insa in aceeasi situatie este Electrolux si Zanussi, companie suedeza, respectiv italiana, care produc aragazuri la noi in tara, la Satu Mare, sub licenta. :)

      Ștergere
  2. Review aragaz Zanussi Sonia14 ianuarie 2016 la 17:54

    Ne puteti recomanda si un aragaz pe culoarea maro, care sa fie bun. Am avut inainte un aragaz Zanussi 55 pe 55 de cm, pe culoarea maro si am fost extrem de multumita de el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am un aragaz de la Arctic si vreau sa spun ca nu sunt multumita deloc de modul in care coace cuptorul

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am luat un aragaz de la Beko, cu convectie si este cel mai bun aragaz pe care l-am avut vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai bun pret aragaz Bosch26 ianuarie 2016 la 01:00

    De unde pot cumpara aragazul de la Bosch, la un pret mai bun?

    RăspundețiȘtergere
  6. Picioarele de la arazajul Hotpoint se pot indeparta?

    RăspundețiȘtergere
  7. Aragazul de la Aeg care sertar pentru depozitarea tavilor, sub cuptor?

    RăspundețiȘtergere
  8. rog recomandare pentru un aragaz pe gaz de la Zanussi care sa aiba capac din sticla si sa fie pe culoarea alba.

    RăspundețiȘtergere
  9. Duze pentru butelie aragaz28 ianuarie 2016 la 00:47

    Unde gasesc de cumparat duze pentru butelie pe care sa le montez la aragaz?

    RăspundețiȘtergere
  10. Care este cel mai bun aragaz mixt in acest moment pe piata?

    RăspundețiȘtergere
  11. Duze aragaz Bosch28 ianuarie 2016 la 22:53

    Aragazul de la Bosch are si duze pentru gaz la butelie?

    RăspundețiȘtergere
  12. Arctic produce si aragazuri pe culoarea inox?

    RăspundețiȘtergere
  13. Review aragaz inox Bosch31 ianuarie 2016 la 00:41

    Aragazul de la Bosch este sigur pe inox? Pare a fi alb...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. numai unele componente unele sint vopsite culoarea inoxului in general ruginesc toate cam la 1 an.

      Ștergere
  14. Buna ziua! Eu am alse aragazul de la bosch din cauza unui cuptor bun, folosesc o lună, pot spune că este foarte bună, totul se coace pe noroc. Sticla exterioară atunci când cuptorul este pornit nu se încălzește, este important atunci când există copii în casă și nu strica dulapuri de bucatarie. În general, eu sunt mulțumita de aragaz, alegerea nu a regretat.
    https://2get.ro/electrocasnice/aragaze/bosch-hxn39bd50/aragaz-mixt-bosch

    RăspundețiȘtergere