joi, 17 decembrie 2015

Cel mai bun aragaz ieftin Gorenje GN51101AW

Din punctul nostru de vedere Gorenje GN51101AW este cel mai bun aragaz ieftin. Daca doriti un aragaz simplu, fara aprindere electrica, grill, rotisor, care sa fie robust si ieftin Gorenje GN51101AW este cea mai buna alegere. De ce spun asta? Pentru ca pentru un aragaz din categoria entry level de pret, Gorenje GN51101AW are un cuptor care gateste foarte bine, usa se inchide perfect si balamalele sunt de foarte buna calitate. Daca doreste utilizatorul poate scoate usa de la cuptor din balamele, daca deschide sigurantele de prindere aflate pe aceasta, pentru a curata mai usor si mai bine usa, atunci cand este nevoie. 
Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.

De asemenea un alt atuu al acestui aragaz este dat de tabla care este emailata electrostatic si este tratata anticoroziune si antiamprentare. Desi este un al mai mat, acesta nu-si schimba nuanta dupa utilizari indelungate si va arata la fel si peste 4-5 ani. Arzatoarele sunt de calitate si au toate supapa de siguranta pentru gaz, in situatia in care se stinge flacara, alimentarea cu GN oprindu-se automat. In concluzie consideram Gorenje GN51101AW cel mai bun aragaz ieftin, pe care-l puteti cumpara in general atunci cand este in promotie la un pret intre 650 si 700 de lei. Dimensiunile sale sunt 50 de cm latime si 60 cm adancime. Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz. Pentru criteriile complete privind alegerea aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.

8 comentarii:

  1. La aragazul Gorenje GN51101AW se poate monta ulterior aprindere electrica?

    RăspundețiȘtergere
  2. Capacul de la aragazul Gorenje este din sticla sau metalic?

    RăspundețiȘtergere
  3. Review aragaz Gorenje9 ianuarie 2016 la 13:44

    Am aragaz Gorenje de 6 ani de zile, care are grill si rotisor, tot cu acelasi aspect si sunt foarte multumita de el, mai ales de cuptor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aragaz ieftin si bun. L-am luat luna trecuta, nu are rotisor dar sunt foarte multumit de el

    RăspundețiȘtergere
  5. Pret mic, calitate buna. L-am luat si am fost sceptica, insa acum pot sa pun ca am facut alegere foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am o masina Gorenje de 7 ani si merge foarte bine. Este o firma care nu produce electrocasnice foarte scumpe in schimb sunt foarte rezistente in timp

    RăspundețiȘtergere
  7. Este dotat cu dozator de gaz ?

    RăspundețiȘtergere