joi, 24 decembrie 2015

Cel mai bun aragaz cu latimea de 60 cm pana la 1000 de lei Zanussi ZCG61211WA

In ultima perioada, pentru a simplifica alegerea aragazului potrivit si a produselelor electrocasnice in general, am ales sa leg recomandarea in functie de pret, astfel incat decizia sa fie mai rapida si in primul rand sa fie un raport bun calitate pret. 

Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.

Astfel, daca va intereseaza un aragaz pe 60 cm alb si aveti un buget de pana in 1000 de lei, recomandarea noastra este Zanussi ZCG61211WA. Acesta este din punctul nostru de vedere cel mai bun raport calitate pret, ca si atuuri mentionand calitatea foarte buna a tablei din care este realizat, faptul ca aveti siguranta la gaz atat la plita cat si la cuptor si de asemenea aprindere electrica ,inclusiv la cuptor. 
Un alt avantaj este constituit de faptul ca Zanussi este renumita pentru faptul ca face cuptoare foarte bune, ceea ce inseamna ca si Zanussi ZCG61211WA va gati foarte bine la cuptor. Usa se inchide etans si balamalele suntfoarte rezistente si prevazute cu siguranta, adica, permite utilizatorului sa o demonteze foarte usor, dupa deblocarea sigurantelor ce se afla pe fiecare balama in parte. Are grill, rotisor si lumina la cuptor, deci este un aragaz complet. Cuptorul este pe gaz, grill-ul este electric.  In concluzie Zanussi ZCG61211WA este cea mai buna alegere pentru un aragaz de 60 de cm.Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz. Pentru criteriile complete privind alegerea aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.

4 comentarii:

  1. Rotisorul poate functiona la aragaz, daca nu este conectat la reteaua electrica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, rotisorul are un motoras care-l invarte, motoras care este electric

      Ștergere
  2. Functie rotisor la Zanussi28 ianuarie 2016 la 09:43

    Cum se poate face puiul la rotisor?

    RăspundețiȘtergere