duminică, 26 aprilie 2015

Aragaz Bosch HGV745250, aragaz cu plita pe gaz si cuptorul electric

Unul dintre cele mai bune, daca nu cel mai bun aragaz mixt de pe piata europeana, Bosch HGV745250 este alegerea perfecta pentru cei care doresc un aragaz cu un cuptor care sa prepare exceptional alimentele, in care temperatura este distribuita uniform si in care erorile de termostat sunt foarte mici de pana in 10 grade Celsius. La  Bosch HGV745250 cuptorul este electric multifunctional, adica are un convector care uniformizeaza temperatura si astfel alimentele se vor coace uniform.

Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.


Un inox foarte bine polisat, greu amprentabil, un nivel exceptional de atentie atunci cand vorbim de finisaje si un pret usor piperat, in raport cu aceste calitati mai sus mentionate. Timmer-ul este electronic ceea ce inseamna ca utilizatorul va putea programa cuptorul iar la sfarsitul programarii acesta se va opri automat, fata de un timmer mecanic care doar anunta sonor finalizarea programarii, fara a opri cuptorul.  Bosch HGV745250 are si sertar pentru tavi, sub cuptor, foarte practic pentru depozitarea tavilor, iar la plita are aprindere electrica si supapa de siguranta pentru gaz, termocuplu care opreste automat GN in cazu, in care se stinge flacara.

In concluzie, aragazul mixt  Bosch HGV745250 este unul din cele mai bune aragazuri de pe piata, cu un inox foarte usor de intretinut si un aragaz complet care are un cuptor cu o gatire exceptionala, deoarece vorbim de un cuptor electric multifunctional. Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz. Pentru criteriile complete privind alegerea aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.

5 comentarii:

  1. Exista un model de aragaz pe culoarea alba de 60 cm de la bosch?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bun aragaz9 ianuarie 2016 la 13:51

    Cel mai bun aragaz care exista. Am luat doua modele, unul acum 15 ani si unul acum 3 ani tot de la Bosch

    RăspundețiȘtergere
  3. Gratarele la aragazurile Bosch sunt din fonta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cuporul coace ireprosabil. Am avut si inainte Bosch am si acum si vreau sa spun ca niciu cuptor nu gateste ca acesta.

    RăspundețiȘtergere
  5. cuptorul de la aragazul bosch pe inox coace foarte bine,. Recomand, Daniela DIma

    RăspundețiȘtergere