marți, 29 decembrie 2015

Cel mai bun aragaz electric pana in 2000 de lei AEG 47095VD-WN

Cel mai bun aragaz electric din punctul nostru de vedere pentru cei care au un buget de pana in 2000 de lei este AEG 47095VD-WN. Nici nu stiu daca mai este cazul sa va spun ceva legat de calitate si fiabilitate, pentru ca vorbim totusi de un brand premium, german, al concernului de firme Electrolux. AEG reprezinta un brand de referinta atunci cand vorbim de calitate si atentie la detalii. Desi in general exista un design minimalist, atentia la imbinari si la subansambluri este extraordinara. 
Revenind strict la AEG 47095VD-WN putem spune ca are toate caracteristicile necesare si posibile pentru un aragaz full electric astfel incat sa satisfaca si cei mai pretentiosi utilizatori. Cuptorul gateste extraordinar, are convector ceea ce inseamna ca este multifunctional si ca poate prepara la temperatura uniforma la orice nivel din interiorul aragazului. Plita este din vitro ceramica, realizata de producatorul german de aliaje ceramice Schott Ceran, renumit si acesta pentru calitate si pentru omogenitatea produselor. Timmer electronic pentru cuptor, ceea ce inseamna ca poate fi programat si la sfarsitul programarii cuptorul electric se opreste singur.

Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.

Latimea de 60 cm il diferentiaza fata de majoritatea aragazurilor electrice, aceasta latime fiind mai practica atat la plita cat si la cuptor, deoarece vorbim de suprafete sau volum mai generos. Un alt atu important este dat de prezenta suportilor telescopici, care face mult mai facila utilizarea si ofera un plus de confort pentru utilizator.

In concluzie consideram AEG 47095VD-WN cea mai buna alegere pentru cei care doresc un aragaz full electric, pe culoarea alba si 60 de cm, avand ca argument fiabilitatea, calitatea prepararii la cuptor, materialul vitroceramic din care este realizata plita, material care se curata foarte usor, a faptului ca este un cuptor cu convector si pe deasupra este dotat si cu suporti telescopici pentru tavi. Un aragaz perfect, la un pret bun, daca este sa comparam celelalte oferte de la producatorii concurenti. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz. Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz.

4 comentarii:

  1. Cat consuma arzatorul mare la acest aragaz electric?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consum aragaz electric9 ianuarie 2016 la 13:49

      Puterea nominala maxima este foarte mare, in jur de 6kW, dar consumul acesta nu se intampla niciodata. Cuptorul consuma in jur de 0.8kwh, iar zona cea mai mare in jur de 1,5-1,8 kWh

      Ștergere
  2. L-am cumparat dupa ce am citit articolul L-am luat in promotie de la Altex. Sunt foarte multumita. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci cand nu este in functiune, poate arata ora exacta pe afisaj?

    RăspundețiȘtergere