joi, 17 decembrie 2015

Cel mai bun aragaz electric pana in 2000 de lei AEG 47095VD-MN

Cel mai bun aragaz pana in 2000 de lei, asta daca-l prindeti in promotie, pretul sau corect fiind in jurul a 2200 de lei, AEG 47095VD-MN reprezinta maximum de optiuni pe care vi le poate oferi un aragaz full electric, atat plita cat si cuptorul electric. Prezenta convectorului in cuptor asigura posibilitatea de a gati cu temperatura uniform distribuita, ceea ce inseamna ca mancarea nu va mai iesi arsa intr-o parte si nefacuta in alta sau la mijloc. Timmerul electronic permite utilizatorului sa-si programeze cuptorul si la sfarsitul timpului setat acesta se opreste automat iar termostatul electronic marca AEG este extrem de precis, ceea ce inseamna ca recomandarile de pe retete in ceea ce privesc temperaturile vor fi respectate cu exactitate.
Plita este vitroceramica, mai exact produca de producatorul german de aliaje din sticla si ceramica SchottCeran. Aceasta suprafata este cel mai usor de curatat iar inoxul este polisat foarte bine, acesta fiind mai greu amprentabil.

Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.

Inca un lucru important, branding-ul AEG, ceea ce inseamna calitate si fiabilitate, producatorul german fiind pentru producatorii de electrocasnice premium din Europa si unul din cei mai buni din punct de vedere al raportului calitate pret. Desi nu vand mult in tara noastra, in primul rand din pricina pietei care cere produse in general la preturi medii sau mici, diferentele fata de un model concurent, cu aceleasi caracteristici, dar cu un renume mai mic nu este mai mare,ca si cost, de 30%, insa durata estimata de viata pentru AEG este la fel ca si in cazul Miele, de asemenea un producator german, mai mare. Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz. Pentru criteriile complete privind alegerea aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.

7 comentarii:

  1. Cam cat consuma un astfel de aragaz?Am inteles ca o plita electrica incorporabila consuma foarte mult si nu stiu daca sa iau unul mixt sau unul full electric.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Laterale aragaz AEG9 ianuarie 2016 la 13:50

      Nu, pe laterale este tabla vopsita electrostatic cu email

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Sertar depozitare tavi9 ianuarie 2016 la 13:49

      Da, exista un sertar de depozitare sub cuptor

      Ștergere
  4. Aragazul acesta are lumina la cuptor asa cum apare in poza sau e photoshopat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Curatare plita electrica28 ianuarie 2016 la 09:46

    Cu ce pot curata plita la un aragaz electric?

    RăspundețiȘtergere