duminică, 26 aprilie 2015

Hotpoint H6GG1FX, aragaz din inox, 60 cm

Aragazul din inox si cu latime de 60 de cm Hotpoint H6GG1FX reprezinta o alternativa pentru Beko CSG 62120 FDX, cel mai vandut model de aragaz de pe piata din Romania. Daca ar fi sa le comparam, putem observa un usor plus in ceea ce priveste calitatea inoxului la Hotpoint H6GG1FX . Totodata la capitolul design am inclina tot spre Hotpoint H6GG1FX , italienii fiind recunoscuti pentru experienta lor in acest domeniu. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.

Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.

Caracteristici tehnice asemanatoare, respectiv aprindere electrica atat la plita cat si la cuptor, supapa de siguranta pentru gaz, termocuplu, grill, rotisor, timmer mecanic pentru cuptor. Mentionam totodata existenta sertarului de sub cuptor, foarte practic de multe ori in bucatarie pentru depozitarea tavilor si faptul ca acest aragaz vine cu picioare supra inaltate, ceea ce va oferi un plus de confort utilizatorului in ceea ce priveste intretinerea cu curatenia. 

In concluzie, putem spune ca Hotpoint H6GG1FX este un aragaz premium, cu un design modern, pe 60 cm care are maximum de caracteristici posibile pentru un aragaz pe gaz. Un foarte bun raport calitate pret, motiv pentru care consideram Hotpoint H6GG1FX unul din cele mai bune aragazuri raport calitate pret. Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz. Pentru criteriile complete privind alegerea aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.

4 comentarii:

  1. Review aragaz Hotpoint9 ianuarie 2016 la 13:47

    L-am cumparat la recomandarea de pe site-ul acesta. E foarte bun aragazul, cuptorul coace uniform si arata foarte bine.

    Munisuri: se curata mai greu plita

    RăspundețiȘtergere
  2. Picioare la aragazul Hotpoint28 ianuarie 2016 la 09:45

    Se pot da jos picioarele care apar in poza?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat costa acest aragaz? Gasim un model similar pe culoarea alba?

    RăspundețiȘtergere
  4. Costul acestui aragaz este in jur de 1500 de lei, depinde de unde-l cumparati si daca este in promotie.

    RăspundețiȘtergere