miercuri, 30 decembrie 2015

Cea mai buna plita pe gaz la 1100 de lei Whirlpool GOA 6425 NB

Desi nu-mi sta in fire sa recomand plite pe sticla, ma rog...pe quartz negru, asa cum spune producatorul in principal din pricina faptului ca gratarele nu sunt stabile si nici nu au o geometrie buna si recomandabila unui gatit intensiv, ma vad nevoit sa recunosc ca Whirlpool GOA 6425 NB a rezolvat aceste probleme si din punctul nostru de vedere este cea mai buna plita incorporabila pe gaz pentru pana in 1100 de lei. Am decis sa facem o sectiune in blog cu cele mai bune plite in functie de pret pentru a veni in ajutorul utilizatorilor si la categoria de pret 900-1100 de lei, Whirlpool GOA 6425 NB este cea mai buna alegere.
Gratarele sunt din doua bucati ceea ce le face usor de curatat, sunt din fonta, de calitate spunem noi buna, usor grunjoasa, dar satisfacatoare, cu o geometrie insa perfecta si totodata un aspect important foarte bine fixate. La banii acestia nu mai vorbim de aprindere integrata pe buton si supapa de siguranta pentru gaz, bineinteles ca sunt. 

Un alt aspect pe care vreau sa-l scot in evidenta este dat de existenta arzatorului Wok care este foarte bine amplasat si care este util deoarece incalzeste cam de doua ori mai repede fata de un arzator mare obisnuit. Si pe langa acest lucru incalzeste atat central cat si perimetral perfect si pentru o tigaie Wok. Sticla se intretine usor, se poate zgaria insa zgarieturile sunt mai putin vizibile decat pe inox. Daca ar fi totusi sa-i gasim nod in papura as spune ca are un dezavantaj prin lipsa unei cuve de preluare a lichidului, asa cum se gaseste spre exemplu la o plita clasica de inox, insa cu greu se gaseste perfectiunea. 

Compenseaza totusi cu un design exceptional si unic, ce se recomanda atat bucatariilor moderne premium cat mai ales celor open space, acolo unde, pentru un efect total electrocasnicele trebuie sa arate bine si sa fie puncte de interes vizual. Deci daca aveti bugetat 1100 de lei pentru plita Whirlpool GOA 6425 NB este recomadarea noastra. Un alt lucru util de mentionat, daca nu doriti de exemplu o astfel de plita pe culoarea neagra, exista un model cu caracteristici identice dar pe culoarea alba, respectiv Whirlpool GOA6425 WH. Pentru criterii detaliate privind alegerea plitei pe gaz cititi articolul Criterii alegere plita pe gaz. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. E mai scump sa o inlocuiti decat sa cumparati una noua. Insa sticla este termorzistenta si este groasa, aproximativ 5 mm, adica este foarte greu de spart.

      Ștergere
  2. Se poate monta aceasta plita cu butoanele in lateral?

    RăspundețiȘtergere
  3. Review plita pe sticla Whirlpool9 ianuarie 2016 la 14:04

    Am luat-o la recomandarea de pe site. Arata exceptional se curata foarte usor cu solutie de geam.

    RăspundețiȘtergere