duminică, 22 noiembrie 2015

Whirlpool GOA 6425 WH- plita incorporabila culoare alba

Una din cele mai interesante plite incorporabile pe care le-as folosi in utilarea unei bucatarii moderne, in care sa nu existe inoxul pentru ca e un material rece si pur si simplu nu da bine mai ales intr-un open space ar fi Whirlpool GOA 6425 WH. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice este o plita ireprosabila, are gratare de fonta aprindere electrica pe buton si arzator Wok, dar foarte important gratarele sunt foarte bine fixate, ceea ce se intampla rar pe o astfel de plita de sticla, ma rog...cristal...asa cum spun cei de la Whirlpool.

Un alt mare plus pentru Whirlpool GOA 6425 WH este dat de faptul ca arata foarte bine, este moderna si va fi un plus de atractie in orice bucatarie...ca sa nu mai spunem ca se curata si usor, mult mai usor decat orice inox.

In concluzie, o plita moderna, pe culoarea alba, pentru o bucatarie moderna cu electrocasnice albe incorporate. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.

2 comentarii:

  1. Aceasta plita se zgarie mai repede decat inoxul? Este mai bun inoxul in timp?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate zgaria la fel de repede, doar ca zgarieturile pe alb sunt mult mai vizibile decat pe inox. Daca optati pentru varianta pe negru a acestei plite, aceste zgarieturi se vor vedea mai putin. PS toate plitele se zgarie daca sunt folosite :p

      Ștergere