luni, 18 ianuarie 2016

Cea mai buna plita incorporabila pe gaz TOP 10 in functie de pret

Cea mai buna plita pe gaz in functie de pret

Cea mai buna plita incorporabila pana in 500lei Hansa BHGI63112028

Cea mai buna plita incorporabila raport calitate pret care sa se incadreze intr-un buget de 500 de lei este din punctul nostru de vedere Hansa BHGI63112028. Chiar daca nu este un brand premium, Hansa este un producator lider pe piata din Polonia si care realizeaza produse de calitate buna. Aceasta plita este practic una completa cu arzator WOK, aprindere electrica pe buton, supapa de siguranta pentru gaz si gratare din fonta. Geometria este si ea una buna, toate acestea determinandu-ne sa recomadam Hansa BHGI63112028 drept cea mai buna alegere raport calitate pret.

Cea mai buna plita incorporabila la 700lei Electrolux EGG6343NOX

Cea mai buna plita incorporabila la 700 de lei este din punctul nostru de vedere un model de la producatorul suedez de electrocasnice, Electrolux, model ce este pe piata de aproape 3 ani si are un feedback foarte pozitiv din partea utilizatorilor. Cu gratare din fonta, arzator WOK, aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz Electrolux EGC6343NOX este o alegere excelenta in acest buget. Fata de modelul Hansa mai sus mentionat, precizam ca Electrolux are o calitate superioara a inoxului si a gratarelor din fonta, care sunt in aliaj cu materiale care fac din aceste gratare sa fie mai putin casante si mai usor de curatat deoarece sunt mai putin poroase.

Cea mai buna plita incorporabila la 900lei Hotpoint PC640TGH

Cea mai buna alegere raport calitate pret pentru o plita incorporabila este din punctul nostru de vedere Hotpoint PC640TGH. Ceea ce o diferentiaza fata de modelele mai sus mentionate este data de o geometrie unica, foarte bine realizata a arzatoarelor, care permit utilizarea simultana a doua arzatoare cu o putere calorica mare. Acest model are si ea arzator WOK, aprindere electrica pe buton, supapa de siguranta pentru gaz si gratare din fonta. Un alt atu este dat de design-ul modern al acestei plite.


Cea mai buna plita incorporabila la 1100lei Whirlpool GOA 6425 NB

Printre putinele modele din sticla pe care le recomand, se afla si Whirlpool GOA 6425NB, deoarece spre deosebire de majoritatea plitelor pe sticla acest model are gratarele foarte bine realizate si foarte bine fixate. Gratarele sunt din fonta, acest model avand totodata arzator WOK, aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz. Se intretine usor si are un design foarte modern si foarte elegant. Mai multe detalii puteti citi aici.


Cea mai buna plita incorporabila la 1300lei Whirlpool GMF7522IXL

Una din cele mai bune plite incorporabile pe 70 cm, care are gratare din fonta, supapa de siguranta pentru gaz si aprindere electrica pe buton este Whirlpool GMF7522IXL. Totodata are o geometrie recomandata gatitului intensiv si totodata un alt atu este dat de calitatea superioara a inoxului iXelium, inox realizat special pentru a fi rezistent uzurii mecanice. Mai multe detalii privind aceasta plita puteti citi aici. Pentru criterii detaliate privind alegerea plitei incorporabile pe gaz cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.



22 de comentarii:

  1. Care este cea mai ieftina plita incorporabila pe gaz cu gratare din fonta si aprindere electrica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa va orientati catre modelele de plita de la Hansa. Acesta este un producator polonez de electrocasnice, un fel de Arctic al Poloniei, ei fiind lideri de piata locala.

      Ștergere
  2. Exista o plita incorporabila pe sticla asemanatoare cu plita pe sticla de la Whirlpool care apare in blogul dumneavoastra, dar care sa fie pe culoarea cream?

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place mult plita pe sticla de la whirlpool. as pune-o prima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, doar ca e cam scumpa. Eu as merge pe cea de 70 de cm

      Ștergere
  4. Recomandare plita incorporabila Electrolux25 ianuarie 2016 la 20:56

    Eu as fi recomandat mai degraba noul model de plita incorporabila pe gaz de la Electrolux. Are arzatorul WOK in fata si este mult mai practic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Parere despre plita whirlpool ixelium25 ianuarie 2016 la 23:48

    Am o plita incorporabila de la Whirlpool, cu inox ixelium si pot sa spun ca nu se vede vreo mare diferenta, lasa amprente la fel ca un inox normal, desi se lauda nu lasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei spun ca se zgarie mai greu, nu ca se curata mai usor

      Ștergere
  6. Cred ca gratarele din fonta se curata greu si as prefera oricand niste gratare din sarma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vopseaua de pe ea se arde in timp. Plus ca gratarele din sarma se indoaie dupa cativa ani,.

      Ștergere
  7. Review plita incorporabila Electrolux27 ianuarie 2016 la 03:23

    Plita incorporabila de la Electrolux, pe care o prezentati mai sus consider ca nu este asa de buna. O am de trei ani de zile si este incomod sa gatesti la arzatorul WOk pentru ca este prea apropiat de perete.

    RăspundețiȘtergere
  8. Review plita incorporabila 70 cm27 ianuarie 2016 la 19:49

    Nu ne puteti recomanda mai multe plite de 70 de cm sau mai mari? Cred ca plitele care sunt mai mari sunt mai practice si prin urmare mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne puteti recomanda o plita incorporabila care sa nu lase amprente?

    RăspundețiȘtergere
  10. Solutie curatat plita inox28 ianuarie 2016 la 00:45

    Am o plita de la Whilpool care se murdareste foarte rau si se curata greu. Cu ce ma sfatuiti sa o curat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curatare plita Whirlpool29 ianuarie 2016 la 22:07

      Cumparati solutie de la Wpro, firma recomandata de producatorul american de electrocasnice pentru curatarea produselor incorporabile Whirlpool

      Ștergere
  11. Aveti o plita pe sticla dar mai lata, de 70 cm sau mai mare pe care sa mi-o recomandati?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum se numeste noul model de plita incorporabila pe gaz de la Electrolux, cu arzatorul WOk in fata?

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu ce se poate curata o plita incorporabila pe inox, fata sa se zgarie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Solutii de curatat speciale pentru plitele de inox, recomandabil spray nu crema

      Ștergere
  14. Mi-am luat plita hansa, e foarte buna si foarte ieftina avand in vedere ca are gratare din fonta. Am crezut ca-mi iau teapa dar nu m-am pacalit

    RăspundețiȘtergere
  15. Este un model si pe cream tot asa pe sticla de la Whirlpool. Mi-am cumparat-o recent si arata extraordinar. Deci pentru cei care-si doresc o plita cream eleganta, exista un model asemanator de la Whirlpool

    RăspundețiȘtergere