marți, 5 ianuarie 2016

Cea mai buna masina de spalat rufe la 1700 de lei Gorenje W8544N/I

Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I este, din punctul nostru de vedere cea mai buna alegere raport calitate pret int-un buget de 1700 de lei. Atuurile acestui model este data de capacitatea mare de incarcare, cele 8kg fiind suficiente pentru spalarea inclusiv a lucrurilor mai voluminoase, cum ar fi pilotele, inclusiv cele de doua persoane, a pernelor sau a paturilor. Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I are un sistem de detectare a cantitatii, in functie de care isi ajusteaza consumul de apa si energie, asa ca, nu este cazul sa va faceti griji in situatia in care doriti sa spalati o cantitate mai mica de rufe.

In ceea ce priveste calitatea spalarii, Gorenje este recunoscuta ca fiind printre putinii producatori cu un patent in acest sens, iar un alt atu al acestui producator premium este dat de fiabilitate. Sa nu uitam totusi ca Gorenje este primul producator de masini de spalat rufe automate din Europa, prin urmare calitatile mai sus mentionate, sunt justificate de expertiza pe care producatorul sloven de electrocasnice o are.

Cele 1400 de rotatii pe minut asigura pe de o parte o stoarcere eficienta a bumbacului si pe de alta parte masina de spalat are o solicitare mai mica a motorului si a sistemului de transmisie, atunci cand centrifugarea nu se face la ultima treapta. Program scurt de 17 minute si foarte important programe presetate pentru rufe albe si rufe colorate sau negre, programe ce asigura pe de o parte o capacitate mare de curatare si innalbire si pe de alta parte protejeaza culorile si nu le decoloreaza. Masina poate spala cu apa incalizita pana la 95 de grade Celsius, aproape de temperatura de fierbiere. Tabla este foarte bine emailata, tratata anticoroziune iar alimentarea are protectie pentru apa dura, aviz utilizatorilor care intampina aceasta situatie prinvind calitatea apei. 

In concluzie Gorenje W8544N/I este recomandarea noastra pentru cei care-si doresc o masina de spalat care sa spele foarte bine, sa aiba o capacitate mare de incarcare, un numar mare de rotatii, sa fie fiabila si totodata un foarte bun raport calitate pret. Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere ale masinii de spalat rufe cititi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

2 comentarii:

  1. Nu pot sa-mi dau seama din panoul de comanda care sunt programele pentru tesaturi colorate? As vrea sa cumpar aceasta masina dar as dori sa stiu sigur daca are acest program pe care-l prezentati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta masina de spalat se poate incorpora in mobilierul de bucatarie?

    RăspundețiȘtergere