luni, 4 ianuarie 2016

Cea mai buna combina frigorifica la 3000 de lei Liebherr CNPesf 4003

Ma bucur foarte mult ca am ocazia sa recomand un Liebherr drept cel mai bun raport calitate pret, chiar daca ce-i drept intr-un buget de 3000 de lei. Daca cele mai bune combine raport calitate pret pana in 2500 de lei am recomandat Arctic, Beko, Samsung (mai multe informatii in articolele Cea mai buna combina frigorifica in functie de pret), este randul renumitului producator de aparate frigorifice german Liebherr, in bugetul de 3000 de lei. 

De ce Liebherr, de ce Liebherr CNPesf 4003?...in primul rand pentru calitatea produsului si pentru faptul ca sistemul de racire, chiar daca este static, ce-i drept cu ventilatie, asigura o durata de viata mai mare a alimentelor, astfel incat acestea sa ramana proaspete cat mai mult timp. 
Fata de sistemul No Frost, sistemul static cu sistem de ventilatie este mult mai bun pentru ca nu dezhidrateaza alimentele. Secretul este insa dat de volum...un volum mare nu poate fi racit optim cu un sistem de racire static, de aceea compromisul perfect este un volum mediu, asa cum se intampla si in cazul Liebherr CNPesf 4003, respectiv 233 de litri la frigider si 90 la congelator. Ce-i drept, era de preferat ca in cazul congelatorului, acesta sa fie no frost, insa Liebherr face combine frigorifice hibride de la 7000 de lei, adica sistem de dezghetare automata la frigider si no frost la congelator, 

Cea mai buna clasa de climatizare posibila, respectiv SN-T si capacitate de congelare 10kg/24h ne certifica faptul ca Liebherr CNPesf 4003 beneficiaza de o instalatie frigorifica performanta. In ceea ce priveste exteriorul, acesta este simplist si foarte bine bine finisat, usa fiind din inox si totodata este tratata antiamprentare. Mai multe informatii privind criteriile de alegere ale combinei frigorifice puteti citi articolul Criterii alegere combina frigorifica. In concluzie, recomandam Liebherr CNPesf 4003 ca fiind cea mai buna alegere pentru o combina frigorifica premium, intr-un buget de 3000 de lei.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica.

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Compresor cu electrovalva Liebherr9 ianuarie 2016 la 15:39

      Nu se poate opri, dar se poate controla temperatura astfel incat consumul de energie sa scada semnificativ, atunci cand nu aveti multe alimente in congelator.

      Ștergere
  2. Ce inaltime are aceasta combina frigorifica?

    RăspundețiȘtergere