marți, 29 decembrie 2015

Cea mai buna hota telescopica raport calitate pret TEKA TL1 62

Consideram hota incorporabila TEKA TL1 62 cel mai bun raport calitate pret pentru cei interesati de o hota puternica si au un buget pana in 400 de lei. Motorul are turbina si acest aspect o face foarte eficienta fiind capabila sa ajunga la o putere de absortie de 540m3 pe ora, fiind practic singura hota cu un brand renumit, la un pret de pana la 400 de lei care sa ajunga la aceste performante. Ceea ce ma bucura si mai mult este dat de faptul ca producatorul german de electrocasnice Teka a coborat destul de mult preturile in ultimii doi ani astfel incat produsele lor sa fie accesibile si pietei de electrocasnice din tara noastra.
Putere mare de absortie, filtre de aluminiu, lavabile, butoanele amplasate foarte bine, frontal, astfel incat sa se evite imbibarea grasimii in ele, toate aceste caracteristici fac din TEKA TL1 62 o oferta de nerefuzat. Un alt atu este dat de nivelul de zgomot foarte mic, cei 65dB(A) pozitionandu-o in categoria hotelor foarte silentioase. Acest model poate fi adaptat si pentru recirculare, dar are nevoie de un filtru de miros. Mai multe detalii privind modul de trecere de la evacuare pe burlan la recirculare precum si criteriile detaliate de alegere a hotei puteti citi in articolul Criterii alegere hota. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

3 comentarii:

  1. De unde pot achizitiona un bec de hota telescopica daca s-a ars?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bec ars hota telescopica2 ianuarie 2016 la 13:19

      De la service-ul autorizat sau scoateti becul si mergeti la un magazin specializat de electrice.

      Ștergere
  2. Teka TL1 62 are 303 m³/h putere evacuare. Cei 540 sunt practic o vrajeala ieftina.
    O alta minciuna marca Teka - se lauda ca hota face fata unei bucatarii de 17mp. Dupa un calcul simplu aflam ca cei 303m³/h (treapta maxima si cea mai zgomotoasa) fac fata cam pentru 12mp (12mp*aprox 2.5m inaltime standard * 10 = 300).
    De asemenea, sunt multe hote cu mult mai puternice care sunt mai silentioase aprox 55-60dB.

    RăspundețiȘtergere