joi, 17 decembrie 2015

Cea mai buna combina frigorifica pe culoarea crem avena Gorenje RK6192EC

Solutia optima pentru cei ce isi doresc o bucatarie pe care sa o utilize cu electrocasnice pe culoarea crem sau crem avena, fie ca opteaza pentru un design modern sau unul rustic, este, in ceea ce priveste combina frigorifica  Gorenje RK6192EC. Avand un design minimalist, aceasta se poate potrivi in ambele situatii. Ca sa fim sinceri insa, daca aveti o bucatarie cu design rustic pe culoarea crem avena sau crem s-ar potrivi mult mai bine un frigider rustic, insa costul este de 3 pana la 4 ori mai mare.
Revenind insa la  Gorenje RK6192EC aceasta este o combina frigorifica de volum mediu, cu 230 de livtri la frigider si aproape 100 de litri la congelator. Sistemul de racire este unul static, insa care nu face gheata foarte multa, acest sistem numindu-se Low Frost, tocmai din aceste considerente. 

Ce va mai ofera in plus  Gorenje RK6192EC este un compartiment destinat special alimentelor perisabile, cum ar fi mezelurile, branzeturile sau pestele, compartiment ce va functiona independent de restul frigiderului, la temperatura de 0 grade Celsius. Instalatia frigorifica buna, cu clasa de climatizare foarte buna si capacitate de congelare de .5kg/24 de ore. Pretul este insa un detaliu foarte important, in acest sens noi considerand  Gorenje RK6192EC una din cele mai bune alegeri in comparatie cu performantele tehnice. Aceasta combina se recomanda asadar celor care doresc sa-si utileze bucataria cu un aparat frigorific cu o culoare exclusivista, cream avena, care recomandabil, sa se potriveasca si cu celelalte electrocasnice care are un volum util mediu spre mare, ce satisface nevoile unei familii de 3-4 persoane si care totodata sa fie la un pret foarte bun, atunci cand este in oferta aceasta combina fiind in jurul pretului de 1900 de lei, pretul ei normal undeva pe la 2100 lei.

Pentru criterii detaliate privind modul de alegere a aparatului frigorific cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica.

6 comentarii:

  1. L-am cumparat dupa ce am citit articolul . Arata fantastic impreuna cu setul de electrocasnice rustice pe avena de la Beko. Multumesc pentru recomandare, am economisit timp si bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate comanda un model identic dar cu deschidere pe partea dreapta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu. Toate modelele vin cu deschidere de la stanga spre dreapta, insa usa poate fi mutata astfel incat sa fie cu deschiderea inversa. Va recomand sa contactati totusi service-ul sa v-o monteze pentru a nu pierde garantia

      Ștergere
  3. Arata foarte bine. Exista in gama gorenje o plita, un cuptor si o hota care sa aiba acelasi design si care sa se potriveasca cu aceasta combina. As dori sa iau electrocasnicele aceeasi marca.

    RăspundețiȘtergere