marți, 7 aprilie 2015

Beko OIM27201A-cuptor incorporabil rustic, culoare antracit

Cuptorul incorporabil Beko OIM27201A reprezinta dovada ca turcii de la Beko stiu sa faca si astfel de electrocasnice si ca au o capacitate mare de a se adapta la nevoile pietei. Asadar Beko OIM27201A poate reprezenta una din optiunile unui potential utilizator interesat de un cuptor cu un design rustic, care sa se incadreze intr-o astfel de bucatarie si care are in primul rand avantajul unui foarte bun raport calitate pret.

Cuptorul Beko OIM27201A este un cuptor electric multfunctional cu un consum de sub 1kW pe ora si care are 8 functii de preparare, numar de functii peste media a ceea ce ofera ceilalti producatori si cu care se poate prepara foarte multe tipuri de alimente. Sunt un numar suficient de mare pentru a spune ca este un cuptor bun, iar prezenta convectorului asigura o gatire uniforma, atunci cand se cere. Volumul de 71 de litri este unul din cele mai mari de pe piata din segmentul cuptoarelor incorporabile rustice si permite prepararea pe mai multe nivele.

Asadar putem spune ca Beko OIM27201A poate fi o alegere buna pentru cei interesati de un cuptor electric multifunctional cu design rustic pe culoarea antracit, avand drept caracteristica de baza un foarte bun raport calitate pret si o linie de design realizata cu mult bun gust. Acest cuptor se poate asocia plitei incorporabile  Beko HIZG64125SAR  si hotei decorativ rustice Beko CWB6410AR.  Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret. Manualul de utilizare al acestui cuptor incorporabil il puteti citi aici.

2 comentarii:

  1. L-am luat de trei luni si sunt foarte multumita de el. Coace foarte bine, mai ales prajiturile. Nu face crusta. Este un cuptor foarte bun pentru gospodine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine, eu mi-am luat de la Whirlpool si m-am pacalit cu el. Arata mult mai bine cel de la Beko, mai ales cel pe crem.

    RăspundețiȘtergere