sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Cel mai bun frigider la 3700 de lei Sharp SJSC680VSL

Sharp SJSC680VSL este fara indoiala un frigider no frost premium, desi face parte din gama middle end a producatorului japonez de electrocasnice. De ce Sharp?....in primul rand pentru tehnologia Plasmacluster, tehnologie inventata de ei si care este, in acest moment, cea mai igienica de pe piata. O tehnologie care asigura o perioada lunga de prospetime deoarece in interiorul frigiderului sunt distruse toate bacteriile si microorganismele.
In afara de acest lucru Sharp SJSC680VSL are un volum de invidiat, de 400 de litri la frigider si 150 de litri la congelator. Nivelul de zgomot este foarte mic, cei 39 dB(A) clasificand Sharp SJSC680VSL in categoria celor mai silentioase frigidere No Frost de pe piata. Instalatia frigorifica este si ea deosebit de performanta, aceasta avand o putere mare de congelare, 7kg/24h si cea mai buna clasa de climatizare SN-T. Frigiderul este mai mult lat si adanc decat lat, cu latime de 80cm si adancime de 75, asa ca va recomandam inainte sa verificati daca exista spatiu in bucatarie si daca incape pe usi. 

La frigider utilizatorul beneficiaza de compartiment de 0 grade Celsius. In concluzie, Sharp SJSC680VSL este un frigider premium, cu un sistem de racire foarte performant si igienic, cu un volum mare si zgomot foarte mic, motiv pentru care-l recomandam ca fiind cea mai buna alegere raport calitate pret intr-un buget de 3700 de lei. Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere a frigiderului cititi articolul Criterii alegere frigider, Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu