vineri, 1 ianuarie 2016

Cel mai bun frigider la 1400 de lei Indesit TAA5

Consideram Indesit TAA5 cel mai frigider pentru un buget de 1400 de lei. Cel mai mare atu al acestui frigider este dat de volum, cei 350 de litri la frigider si 80 la congelator fiind suficienti pentru o familie de 4-5 persoane. Sistemul de racire este unul static, adica dezghetare automata, ceea ce inseamna ca va raci putin mai greu, adica din momentul in care pierde temperatura, cum s-ar intampla de exemplu cand se deschide frigiderul, dar este un frigider bun.

Functioneaza mai bine intr-um mediu ambiental cu temperatura mai ridicata, conform clasei de climatizare N-T. Pentru mai multe detalii privind clasa de climatizare si modul in care acest lucru influienteaza un aparat frigorific cititi articolul Clasa de climatizare la aparatele frigorifice

Un alt avantaj este dat faptul ca se pot aseza in foarte multe pozitii rafturile, fiind practic frigiderul cu cele  mai multe posibilitati de araranjare de pe piata. Consumul este bun, daca este sa ne raportam la volumul de 400 de lei. Agentul frigorific este cel mai bun posibil, respectiv izobutan R600A si are o autonomie mare de functionare fara energie electrica, ceea ce inseamna ca nu prea trebuie sa va faceti griji in cazul unor intreruperi de curent.

In concluzie, recomadam pentru cei interesati de un frigider mare intr-un buget de 1400 de lei Indesit TAA5. Pentru criterii detaliate privind alegerea frigiderului cititi articolul Criterii alegere frigider Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider.

2 comentarii: