sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil cu aburi Electrolux EOB8851AOX la 3700 de lei

Cel mai bun cuptor incorporabil cu aburi de pe piata in acest moment este, din punctul nostru de vedere Electrolux EOB8851AOX. Un produs fabricat in Suedia si care este varful de gama al celui mai mare producator de electrocasnice din Europa, acesta ofera utilizatorului, pe langa functiile clasice de preparare prin incalizire electrica si cateva programe care gateste combina si cu aburi. Avantajul este dat de faptul ca aceste programe pastreaza mult mai bine proprietatile alimentelor, atat a celor din carne, cat mai ales a legumelor. 
Asadar Electrolux EOB8851AOX beneficiaza de cel mai sanatos mod de preparare a alimentelor care exista in acest moment, insa daca nu doriti sa folositi aburul, cuptorul va ofera posibilitatea de a gati clasic, cele mai multe programe fiind cele clasice, intalnite la toate cuptoarele electrice multifunctionale. Pentru mai multe detalii privind avantajele unui cuptor incorporabil care sa aiba si programe de gatire cu aburi puteti citi in articolul Cat de bun este un cuptor cu aburi,

Pe langa sistemul de gatire cu aburi, Electrolux EOB8851AOX are si sistem usa rece, cu 4 straturi de geam, care pot fi demontate foarte usor pentru curatare si care ofera beneficiarului eliminarea riscului de ardere accidentala atunci cand pune mana pe geamul usii, aceasta ajungand la temperatura de maxim 30 de grade Celsius la exterior, in situatia in care cuptorul incalzeste la temperatura maxima. Acest lucru este util mai ales daca aveti copii prin casa.


Tot pentru un confort sporit Electrolux EOB8851AOX are sistem de glisare cu telescop a tavilor, pe doua nivele, acest lucru fiind foarte practic, mai ales in situatia in care utilizatorul doreste sa amestece in tava. Si sistemul de amortizare a usilor este util deoarece evita eventuale socuri cauzate de o utilizare necorespunzatoare. Proba de carne, care este si ea prezenta si totodata practica. Fiind un cuptor incorporabil electric multifunctional perfect si avand totodata si functii de preparare cu abur, consideram Electrolux EOB8851AOX drept cea mai buna alegere raport calitate pret in bugetul de 3700 de lei. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

3 comentarii:

  1. Review cuptor cu aburi Bosch9 ianuarie 2016 la 14:01

    Am un cuptor incorporabil care este compact, de la bosch. Va recomand sa-l recomandati pe acela pentru ca gateste pur si simplu extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Review cuptor cu aburi incorporabil14 ianuarie 2016 la 17:57

    Cel mai sanatos mod de gatire. Pacat ca pentru romani, un astfel de cuptor este inaccesibil ca si pret.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest model de cuptor incorporabil cu aburi, multifunctional este cel mai bun cuptor din gama Electrolux?

    RăspundețiȘtergere