joi, 7 ianuarie 2016

Cea mai buna masina de spalat rufe Panasonic NA-148XS1

Cea mai buna masina de spalat rufe la 3000 de lei este din punctul nostru de vedere,  Panasonic NA-148XS1. Acest model nu este intamplator,  Panasonic NA-148XS1 fiind o masina de spalat rufe de 8 kg si 1400 de rotatii pe minut, caracteristici ce ofera practic utilizatorului posibilitatea de a spala si lucruri voluminoase cum ar fi pernele sau pilotele, chiar si cele de doua persoane si totodata o stoarcere eficienta, mai ales pentru bumbac, material ce se stie, este mai dificil de stors, intrucat tine mai mult apa. Pe langa aceste caracteristici pe care pana la urma le gasiti si la o masina de 1500 de lei,  Panasonic NA-148XS1 se diferentiaza prin calitatea spalarii,  
Panasonic avand un sistem patentat care certifica o spalare superioara, tehnologie numita 3D Hydro Active +. Motorul este inverter ceea ce inseamna un plus de eficienta si o durata mai mare de viata a acestui subansamblu. Pentru mai multe detalii privind caracteristicile motorului inverter puteti citi in articolul Motorul inverter la masina de spalat rufe.

Daca dati multi bani pe haine, va mai mentionam faptul ca tamburul este tratat antiscamosare, ceea ce inseamna o durata de viata mai mare si o calitate mai buna pentru tesaturi. La banii acestia, nu mai vorbim despre grila de programe, aceasta fiind una completa, pentru toate tipurile de tesaturi si program scurt de 15 minute. In concluzie  Panasonic NA-148XS1 este cea mai buna raport calitate pret intr-un buget de 3000 de lei. mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.

2 comentarii:

  1. E o masina cu siguranta foarte buna. Am un model de masina de spalat Panasonic, mai vechi, cam de 15 ani si merge la fel de bine ca in prima zi. Cred ca este o firma foarte serioasa care nu se strica, dar din pacate lucrurile bune nu sunt promovate la noi in tara. Toata lumea ne baga pe gat produse care sa se strice repede. Ma bucur ca mai exista in online si site-uri care sa recomande produse care sa nu se strice dupa ce expira garantia.

    RăspundețiȘtergere