marți, 5 ianuarie 2016

Cea mai buna masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W la 2000 de lei

Era imposibil ca in topul nostru privind cele mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret sa lipseasca Samsung. Aceasta pentru simplul fapt ca producatorul coreeean a investit foarte mult in liniile de electrocasnice si rezultatele au inceput sa se vada. Astfel  Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W face parte din noua gama de electrocasnice si este o masina de spalat care are rezistente ceramice, ceea ce inseamna ca vor fi depuneri mai  mici de calcar pe instalatii, au si un sistem de tratare antiscamosare  a suprafetei tamburului, care are drept beneficiu o protectie suplimentara a tesaturilor, detaliu important mai ales daca investiti mult in haine, o capacitate mare de incarcare ceea ce permite utilizatorul sa spele si lucruri voluminoase. 

Un alt avantaj este dat de faptul ca masina are un sistem de igienizare automat, care curata masina de la pompa de alimentare pana la cea de evacuare, pentru a se evita depuneri de bacterii si pentru a avea in permanenta o masina de spalat igienica. Nu trebuie uitat si functia Eco Bubble, un sistem care optimizeaza spalarea si clatirea rufelor, ceea ce ofera practic un sistem mixt intre o masina de spalat clasica si vechiul principiu de spalat cu bule inovat cu 10 ani in urma de catre un alt producator tot din Coreea, Daewoo.

Cele 1200 de rotatii pe minut sunt suficiente pentru a stoarce bine bumbacul si pentru celelalte tesaturi masina va beneficia de un grad de uzura mai redus, intrucat celelalte programe pentru tesaturi mai delicate sunt limitate la cel mult 800 de rotatii pe minut. Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere ale masinii de spalat rufe cititi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

In concluzie recomandam  Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W pentru cei ce doresc o masina de spalat care sa spele foarte bine, cu o capacitate mare si cu un display foarte friendly. Va recomand  totusi extinderea garantiei, Samsung nefiind printre cei mai fiabili producatori de masini de spalat rufe.  Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W ramane recomandarea noastra intrucat o consideram cel mai bun raport calitate pret pentru o masina de spalat rufe de 2000 de lei. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.

7 comentarii:

  1. Care este cel mai scurt program de spalare la masinile de spalat Samsung?

    RăspundețiȘtergere
  2. TAMBUR DIMOND DRM7 ianuarie 2016 la 17:41

    Aceasta masina de spalat de la Samsung are tambur dimond drum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tambur antiscamosare9 ianuarie 2016 la 15:36

      Dimond drum se numeste tipul de tambur proiectat de Samsung pentru a nu scamosa excesiv rufele, deci da, toate masinile de spalat rufe Samsung au acest tip de tambur.

      Ștergere
  3. Review masina de spalat rufe Samsung9 ianuarie 2016 la 15:34

    Am o masina de spalat de la Samsung de 8 ani. Este o masina relativ buna, spala bine mai putin hainele foarte albe si nu s-a defectat pana acum. Cred ca este o firma buna, daca ar trebui sa o schimb as lua tot Samsung, am prietene care si-au luat Indesit si Whirlpool si s-au defectat imediat dupa garantie

    RăspundețiȘtergere
  4. Spala foarte bine. Am luat o masina de spalat de la Samsung anul trecut, desi nu prea eram convins, dar am citit multe lucruri pozitive despre ei si nu m-am pacalit. Recomand mai departe. Iulia

    RăspundețiȘtergere
  5. Spala excelent. Am avut inainte Whirlpool si vreau sa spun ca nu se compara. Sper sa tina mai mult decat Whirlpool-ul

    RăspundețiȘtergere