vineri, 22 ianuarie 2016

Cea mai buna masina de spalat rufe TOP 10

Cea mai buna masina de spalat rufe TOP 10 in functie de pret

Cea mai buna masina de spalat rufe la 1000 de lei Beko WMB71031M

Cea mai buna masina de spalat rufe accesibila ca si pret, primul model pe care-l recomand atunci cand se doreste o astfel de masina este Beko WMB71031M. Mai ales ca in general producatorul turc de electrocasnice ofera in general 5 ani de zile, in campaniile promotionale, destul de dese, mai ales anul trecut. Un alt avantaj este dat de o capacitate mare, cele 7 kg permitand inclusiv spalarea de perne, pilote si paturi, iar in cazul unor incarcari reduse, masina isi ajusteaza consumul de apa si implicit energie..Beko WMB71031M are o gama de programe presetate completa, care asigura posibilitatea de a spala toate tipurile de tesaturi si are inclusiv program scurt. Masina de spalat Beko WMB71031M are un display generos, intuitiv si care informeaza in permanenta timpul ramas si totodata ofera optiuni pentru prespalare, clatire suplimentara si programare intarziata.


Cea mai buna masina de spalat rufe la 1300 de lei Gorenje W7523

Deja incepem sa vorbim de producatori premium, renumiti in masini de spalat rufe, Gorenje fiind primul producator de masini de spalat rufe automate din Europa. Ce mai trebuie stiut atunci cand vorbim de Gorenje, este faptul ca au o fabrica automatizata, ce elimina erorile umane de productie si asamblare si totodata ca se afla in TOP 3 a producatorilor de electrocasnice,atunci cand vorbim de fiabilitate. Gorenje W7523 are 1200 de rotatii pe minut, variabile si o capacitate de 7kg, cu optiune de incarcare partiala si determinare automata a cantitatii de spalare. Programe pentru toate tipurile de tesaturi, pe langa mai punctam programul scurt de 17 minute si programe presetate pentru albe foarte albe si haine negre si colorate pentru care producatorul sloven de electrocasnice garanteaza pastrearea culorilor initiale pentru un timp indelungat si spalari succesive.

Cea mai buna masina de spalat rufe la 1500 de lei Bosch WAE20369BY

Spunem Bosch si vorbim de calitate. Atat in ceea ce priveste produsul in sine cat si calitate atunci cand vorbim de spalare. Masina are 3D Aqua Tronic, adica un sistem patentat de producatorul german care asigura un efect de dusare optim pentru spalarea si clatirea in profunzime. Practic, in situatia in care avem haine murdarite excesiv, Bosch poate spala mai bine si poate indeparta mai eficient murdaria. Masina are 7kg capacitate de incarcare, despre a carei avantaje le-am spus mai sus, sistem care detecteaza cantitatea si 1000 de rotatii pe minut. Masina spala bine toate tipurile de tesaturi, program scurt si timmer electronic, ceea ce inseamna ca poate fi programata sa spele dupa un interval de timp. Pe langa aceste caracteristici, mai mentionam faptul ca paletele tamburului sunt tot din inox. Mai multe  informatii detaliate despre acest produs cititi aici.

Cea mai buna masina de spalat rufe la 1700 de lei Gorenje W8544N/I

O masina extraordinara, Gorenje W8544N/I este una din cele mai bune masini de spalat raport calitate pret, avand o capacitate de 8kg si 1400 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna cam maximum de performante ce pot fi gasite la o masina de spalat. Cu un display generos, cu o gama de programe completa, cu program de 17 minute si programe presetate pentru haine foarte albe si colorate sau negre. Display-ul este generos si foarte usor de folosit.Gorenje W8544N/I este totodata recomandata pentru ca producatorul sloven de electrocasnice este renumit in ceea ce priveste fiabilitatea si calitatea produselor sale, in special in cazul masinilor de spalat.

Cea mai buna masina de spalat rufe la 2000 de lei Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W 

Era imposibil ca Samsung sa nu apara in topul celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret. Producatorul coreean de electrocasnice a investit foarte mult in ultimul deceniu in special in diviziile de electrocasnice si acest lucru incepe sa se vada. Ceea ce va ofera Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W  este o capacitate de 8kg, 1400 de rotatii pe minut, programe pentru toate tipurile de tesaturi. Pe langa aceste caracterisiti pe care le puteti citi cam pe orice site, Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W  are rezistente ceramice, ceea ce inseamna ca nu se va depune calcarul pe aceste componente si tratament special antiscamosare pentru tambur. Are si un sistem inteligent care curata toate piesele ce intra in contact cu apa pentru a le igieniza.

Cea mai buna masina de spalat rufe  la 2500 de lei Electrolux EWF1487HDW 

O masina de spalat rufe exceptioanala, cu o capacitate de 8kg si 1400 de rotatii pe minut. Pe langa aceste detali, producatorul suedez de electrocasnice ofera utilizatorilor acestui model programe de curatare si igienizare cu aburi. Aceste programe, care sunt suplimentare programelor de baza, standard la masinile de spalat Electrolux, sunt recomadabile pentru cei care tin cu adevarat la igienizarea tesaturilor, eliminarea mirosurilor pregnante, cum ar fi mirosul de tigari sau de parfum. Totodata, aceste programe relaxeaza tesatura si mare parte din imbracamintea casual, nu mai trebuie sa fie calcata. Motorul inverter este si el un argument serios pentru care recomadam acest model. Mai multe informatii privind acest model de spalat puteti citi aici.

Cea mai buna masina de spalat rufe la 3000 de lei Panasonic NA-148XS1

Desi nu sunt foarte des intalnite in magazinele din tara noastra, Panasonic sunt niste masini de spalat rufe extraordinare. Renumite mai ales in zona asiatica pentru calitatea spalarii, cat si pentru fiabilitate, aceste masini de spalat sunt intotdeauna recomandabile pentru ca sunt mereu un foarte bun raport calitate pret. Panasonic NA-148XS1 nu face exceptie, acest model avand motor inverter, capacitate mare de incarcare, respectiv 8kg si 1400 de rotatii pe minut, Programe presetate pentru toate tipurile de tesaturi, program scurt si totodata un nivel de zgomot foarte redus atat pe perioada spalarii cat si in timpul centrifugarii. Pentru detalii complete privind acest model cititi articolul Panasonic NA-148XS1 .

Criteriile complete de alegere a masinii de spalat rufe, precum si ordinea si importanta acestora le puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

15 comentarii:

  1. Am avut retineri atunci cand am luat masina de spalat de la Beko, dar am facut o alegere foarte buna. Sunt foarte multumita mai ales de programul cu aburi care calca foarte bine rufele. Aproape am renuntat la fierul de calcat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Review masina de spalat incarcare pe sus Whirlpool25 ianuarie 2016 la 23:52

    Am avut de doua ori probleme cu masina de spalat Whirlpool AWE7616, cu incarcare pe sus. Nu o recomand

    RăspundețiȘtergere
  3. Review masina de spalat rufe Miele26 ianuarie 2016 la 01:01

    Am o masina de spalat de la Miele de 7 ani de zile si nu mi-a facut nicio problema niciodata. Spala extraordinar, inclusiv rufele care sunt murdare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt fericita posesoare a unei masini de spalat AEG si vreau sa spun ca este o masina exceptionala, chiar daca costa putin cam mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am o masina de spalat rufe de la Indesit si sunt foarte multumita de ea, chiar daca nu apare in topul dumneavoastra. Fara suparare, dar decat beko eu zic ca mai bine indesit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pareri despre Whirlpool27 ianuarie 2016 la 23:04

    Whirlpool se strica repede. Am schimbat doua masini de spalat in 4 ani de zile, ambele au cedat imediat dupa ce au iesit din garantie. Mi-am luat acum Beko cu cinci ani, am zis ca daca se strica am garantie mare la ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Review masina de spalat cu uscator Hotpoint28 ianuarie 2016 la 00:48

    Nu apare in top nicio masina de spalat cu uscator? Ciudat...eu am o masina de spalat cu uscator de la Hotpoint si va recomand sa le recomandati si pe ele. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Capacitate mai mare la masina de spalat28 ianuarie 2016 la 09:39

    Caut o masina de spalat care sa poata spala pilote mai voluminoase, dar cu o utilizare mai industriala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spalare pilota in masina de spalat rufe29 ianuarie 2016 la 22:13

      Pilotele se pot spala incepand de la o incarcare de 8kg inclusiv

      Ștergere
  9. Service Panasonic28 ianuarie 2016 la 22:55

    La Panasonic exista si service in tara noastra? Ma refer la masini de spalat rufe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Service Panasonic29 ianuarie 2016 la 22:12

      In fiecare residinta de judet. O lista completa a service-urilor o puteti gasi in partea de sus a bloguri, in navbar

      Ștergere
  10. Care este cea mai mare masina de spalat pentru uz casnic?

    RăspundețiȘtergere
  11. E misto Panasonicul...pacat ca-i foarte scumpa

    RăspundețiȘtergere
  12. Masina de spalat rufe de la SaMSUNG are cava dimond drum?

    RăspundețiȘtergere