marți, 5 ianuarie 2016

Cea mai buna masina de spalat rufe la 1000 de lei Beko WMB71031M

Pentru a simplifica alegerea celei mai bune masini de spalat rufe, am creat in blog sectiunea Cel mai bun produs in anumite limite de pret, astfel incat cititorii nostri sa opteze pentru cea mai buna oferta de pe piata, respectiv cel mai bun raport calitate pret. Prin urmare, in bugetul de 1000 de lei, va recomandam drept cea mai buna optiune masina de spalat rufe de 7kg si 1000 de rotatii pe minut, Beko WMB71031M.

Nu o sa va batem la cap cu clasa de eficienta enegetica pentru ca o masina de spalat rufe are un consum mic, comparativ cu alte electrocasnice si un 10% la un consum de 0.8kWh, daca este sa fie convertit in bani este insignifiant, un kW constand in acest moment 0,55 lei. Este mult mai importanta clasa de eficienta a spalarii, care este A si care ne spune ca masina spala bine si clasa de eficienta la centrifugare, adica la stoarcere, care este C, ceea ce inseamna ca stoarce relativ, bine, modelele de masini de spalat rufe cu 1000 de rotatii fiind clasate toate clasa C, 1200-1400 rotatii clasa B si 1600 de rotatii si peste clasa A.
Un alt aspect important atunci cand alegeti o masina de spalat sunt programele. In general utilizatorii folosesc doua trei programe, dar este bine sa aveti un program scurt si Beko WMB71031M il are, program pentru delicate si pentru spalare manuala si/sau lana si acestea existand la modelul despre care vorbim. Mai notam faptul ca Beko WMB71031M detecteaza cantitatea de rufe si isi ajusteaza consumul in functie de gradul de incarcare si tipul de tesatura si totodata faptul ca o capacitate de incarcare de 7kg inseamna ca se pot spala si paturi sau perne si pilote de o persoana in general. 

Masina este destul de robusta, Beko oferind in general la acest model garantie extinsa de pana la 5 ani, inca un motiv asadar sa va recomandam Beko WMB71031M drept cea mai buna masina de spalat intr-un buget de 1000 de lei. Pretul poate varia in functie de campanie, daca este sau nu in promotie, existand sansa sa fie achizitionata si la un pret mai mic. Pentru criterii detaliate privind alegerea masinii de spalat rufe cititi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

2 comentarii:

  1. Aceasta masina de spalat de la beko are program sport?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce inseamna la dumneavoastra program sport? Daca va referiti la program de spalat adidasi, nu are un program presetat, dar se pot spala la un alt program selectand apa rece sau maxim 30 de grade celsius si cea mai mica treapta de stoarcere.

      Ștergere