luni, 4 ianuarie 2016

Cea mai buna combina frigorifica No Frost la 2000 de lei Samsung RB31FERNDSA

Daca pentru primele recomandari la preturi accesibile cele mai bune combine raport calitate pret v-am recomandat noile modele de la Arctic si Beko, atunci cand vorbim de o combina frigorifica la un pret mediu, Samsung este recomandarea noastra. Aceasta recomandate vine in primul rand datorita compresorului inverter. Acest compresor are la baza o tehnologie noua, care pe scurt este foarte fiabila, economica si silentioasa datorita faptului ca lucrul mecanic din interiorul compresorului se face prin camp electromagnetic, adica fara frecare mecanica, prin urmare uzura 0. Un compresor la care Samsung nu ofera intamplator 10 ani garantie. 
Avand in vedere ca este cel mai important subansamblu a unui aparat frigorific, consideram un argument important pentru a recomanda Samsung RB31FERNDSA drept cea mai buna alegere raport calitate pret intr-un buget de 2000 de lei. Bineinteles preturile fluctueaza pe piata, este important sa gasiti cel mai bun pret, la un magazin de incredere pentru a nu avea situatii neplacute in caz de service-are atat in perioada de garantie cat si post garantie. Sistemul No Frost este Air multi flow, adica curentii de aer sunt directionati radiar si prin urmare se limiteaza problemele cauzate de lipsa de umiditate in interiorul compartimentului frigider. 

Combina Samsung RB31FERNDSA are compresor cu electrovalva, ceea ce inseamna ca va permite utilizatorului sa-si seteze independent temperatura atat la frigider cat si la congelator, prin urmare in situatia in care acesta nu are foarte multe alimente in congelator, utilizatorului poate seta temperatura la -16 grade Celsius pentru a reduce semnificativ consumul de energie electrica, avand in vedere ca partea de congelator consuma cca 80% din consumul total de energie.

Nivelul de zgomot este relativ mic, mai ales pentru o combina cu racire dinamica, modele ce in general sunt mai zgomotoase, cei 39 dB(A) pozitionand Samsung RB31FERNDSA in categoria celor mai silentioase combine frigorifice. Din punct de vedere al instalatiei frigorifice, aceasta este ireprosabila, Samsung RB31FERNDSA beneficiind de cea mai buna clasa de climatizare si totodata 12kg/24h capacitate de congelare, indicatori ce ne spun de fapt ca aceasta combina are o putere frigorifica foarte buna. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a combinei frigorifice citti articolul Criterii alegere combina frigorifica, Daca doriti aceeasi combina frigorifica insa sa aiba si dozator de apa puteti opta pentru Samsung RB31FDRNDSA.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica.

Un comentariu: