duminică, 3 ianuarie 2016

Cea mai buna combina frigorifica la 1800 de lei Beko RCNA400E20ZX

Dupa ce am recomandat Arctic pentru combinele frigorifice pana in pragurile de 1500 de lei, ma vad nevoit sa recomand intr-un buget de 1800 de lei, drept cea mai buna alegere raport calitate pret modelul Beko RCNA400E20ZX. Desi fac parte din acelasi concern, Arctic si Beko par a fi cele mai bune alegere pentru combinele la un pret mic sau mediu, cel putin. 

Acest lucru pe de o parte pentru foarte bunul raport volum pret si pe de alta parte datorita noilor game de aparate frigorifice, lansate la jumatatea anului trecut, game ce vin cu compresoare semnificativ mai bune fata de modelele anterioare, care utilizau in general instalatii frigorifice mai putin performante. Sistemul de racire Neo Frost este, asa cum il prezinta producatorul, noul No Frost, practic o varianta imbunatatita a sistemului dinamic de racire, varianta ce are la baza, pe langa marketing-ul tipic oricarei inovatii, avantajul ca nu dezhidrateaza alimentele, sau cel putin le dezhidrateaza mai putin decat vechiul No Frost produs de Beko.

Totodata instalatiile frigorifice mai bune inseamna si o durata medie estimata de viata mai mare, pe langa capacitatile imbunatatite de racire si pastrare pentru mai mult timp a alimentelor proaspete. Ce ofera pe scurt Beko RCNA400E20ZX utilizatorului?...Un sistem de racire mai performant, un compartiment de 0 grade in interiorul frigiderului pentru o pastrare mai buna a alimentelor perisabile cum ar fi banzeturile, mezelurile, pestele, un volum mediu spre mare, cu 260 de litri la frigider si aproape 100 de litri la congelator si toate acestea la un pret foarte bun. 

Exteriorul arata si el bine, cu un design modern si o usa care imita foarte bine inoxul si care este tratata antiamprentare. Un alt aspect important de mentionat, sistemul de racire are la baza un compresor cu electrovalva, ce permite utilizatorului sa-si regleze independent temperatura atat la frigider cat si la congelator. Pentru criterii detaliate privind alegerea combinei frigorifice cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica.

Un comentariu: