sâmbătă, 19 decembrie 2015

Preturi la eMAG-produse la un leu :)

Sunt iar "greseli" de pret la eMAG si sunt produse comercializate la un leu. Pana isi da seama si eMAG-ul de erori spor la cumparaturi. Sunt mai multe produse cu pret gresit. Mai bine de atat nici nu se putea....au si 12 rate fara dobanda pentru comenzile online in perioada aceasta.

9 comentarii:

  1. Vand huse cu 2 lei! Mulțumesc Compara pt pont

    RăspundețiȘtergere
  2. In general sunt preturi gresite doar la huse de telefon si la folii de protectie. Nu cred ca e neintentionat, dar oricum e ok pentru cine are nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata le-au scos...s-au prins pe la ora 21.00. Ori a fost intentionat, doar ca sa aibe mai mult trafic.

    RăspundețiȘtergere
  4. pareri despre promotii cu preturi gresite la emag19 decembrie 2015 la 23:23

    Este deja a doua oara anul acesta cand eMAG, "greseste preturile". practic e doar marketing. pierd o mie, doua mii de euro pe niste reduceri din acestea de 7 8 lei la produs si apoi toata lumea o sa stea la ei pe site sperand sa mai prinda alte erori. Daca le puneau preturile direct asa reduse venea Oficiul Concurentei peste ei si le inchidea afacerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg care e problema ta, atata timp cat tot clientii au de castigat. Sa faca si ceilalti. Tu vezi Altex sau nesimtitii de la Flanco sa faca asa ceva?

      Ștergere
    2. pareri despre promotii cu preturi gresite la emag19 decembrie 2015 la 23:28

      Pot sa faca si ceilalti, dar nu este corect. Chiar daca castiga clientul, cel mai mult are de castigat pana la urma emag-ul

      Ștergere
    3. Este marketing....It's all about marketing si ceilalti nu stiu sa-l faca. prefera sa investeasca in campanii scumpe pe tv sau radio, unde se iau o multime de comisioane, pentru ca sunt bani multi in joc. Se dau cateva secunde, uneori nici macar in ore de varf si gata banii. Mai bine faci o astfel de campanie. De asta eMAG-ul sunt pe primul loc pentru ca fac lucrurile diferit fata de altii.

      Ștergere
  5. Da, asa fac intentionat. De parca nimeni nu stia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Producatorii de huse precum hama vand spre eMAG huse si la 70 de bani asa ca nu e mare reducere. Doar ca de obicei toti pun adaos comercial mare.

    RăspundețiȘtergere