joi, 17 decembrie 2015

Cuptor microunde rustic Daewoo Retro KOR-6LBRC

Desi sunt multe seturi de electrocasnice incorporabile cu design rustic, mai ales pe game cromatice pe culoarea crem, exista foarte putine cuptoare cu microunde cu acelasi design, care sa se potriveasca cu ele. Pentru cei care doresc sa opteze pentru electrocasnice incorporabile rustice culoarea crem avena, recomandarea noastra este sa asocieze acestui set cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, sa nu va asteptati la lucruri deosebite fata de alte cuptoare, el fiind undeva la un nivel mediu din acest punct de vedere, cu un volum de 20 de litri si 800W. Are functie presetata de decongelare si cam atat. 
Design-ul este punctul forte al cuptorului cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC si din fericire pentru producatorul coreean sunt foarte putine modele asemanatoare, deci are un fel de monopol. Un alt avantaj mare al acestuia este pretul foarte bun, in general design-ul rustic fiind mai scump, indiferent de electrocasnic. In concluzie Daewoo Retro KOR-6LBRC este alegerea optima pentru cei care cauta un cuptor cu microunde bun, cu design rustic pe culoarea crem avena.

3 comentarii:

  1. Review Daewoo Retro KOR-6LBRC21 decembrie 2015 la 14:27

    De unde pot cumpara? nu gasesc in niciun magazin si niciun magazin nu vrea sa-mi faca comanda. Zic ca nu-l au la furnizor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte misto cuptorul. L-am luat la sugestia dumenavoastra. Pentu cel care intreaba mai sus, il gaseste la EMAG.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista vreun model de cuptor cu microunde care sa aiba o capacitate mai mare si in acelasi timp sa aiba acelasi aer rustic?

    RăspundețiȘtergere