joi, 31 decembrie 2015

Cel mai bun frigider la 1200 de lei Liebherr CTP2921

Liebherr CTP2921 este din punctul nostru de vedere cel mai bun frigider la un pret accesibil, respectiv 1200 de lei. Este practic primul prag de pret la care puteti cumpara un frigider bun sau cel putin unul pe care noi sa vi-l recomandam, In ceea ce priveste Liebherr CTP2921 desi este un aparat frigorific de dimensiuni mici, de 157 cm, comparativ cu restul gamei producatorului german de frigidere premium. 

Cel mai mare atu al acestui frigider este faptul ca e Liebherr, ceea ce inseamna ca are garantata pe de o parte o durata foarte mare de viata, garantia acestor produse fiind in permanenta de 4 ani, nu doar in campanii promotionale si totodata Liebherr mai inseamna calitate in ceea ce privesc ansamblurile si subansamblurile din care este realizat frigiderul. 

Sistemul de racire este unul static, fapt normal pentru un volum de 220 de litri la frigider si 52 la congelator si beneficiaza de un compresor foarte bun, eficient si fiabil, cu autonomie mare in mediul ambiental din punct de vedere climatic, Liebherr CTP2921 avand cea mai buna clasa de climatizare posibila la un aparat frigorific casnic.

In concluzie Liebherr CTP2921 este recomandarea noastra pentru cei ce-si doresc un frigider bun, pe care sa nu-l schimbe imediat dupa ce expira perioada de garantie, frigider recomandat familiilor de 2 maxim 3 persoane. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale frigiderului cititi articolul Criterii alegere frigider.  Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider.

Un comentariu: