marți, 29 decembrie 2015

Cel mai bun cuptor incorporabil pana in 1400 de lei Electrolux EOA3450AOX

Electrolux EOA3450AOX este din punctul nostru de vedere cel mai bun cuptor electric multifunctional pe care-l puteti achizitiona cu un buget de pana in 1400 de lei. Ca si avantaje mentionam in primul rand faptul ca Electrolux EOA3450AOX are convectie ceea ce inseamna temperatura distribuita uniform in toata cavitatea cuptorului, un volum mare 72 de litri, acest volum fiind printre cele mai mari disponibile pe piata de electrocasnice incorporabile casnice. Totodata cele 8 functii sunt suficiente pentru a prepara toate tipurile de alimente posibil a fi preparate intr-un cuptor electric. 
Daca ar fi sa-i reprosam un minus ar fi faptul ca are doua straturi de geam, ar fi fost de preferat 3. Faptul ca are doua straturi in loc de trei inseamna ca nu este usa rece iar la temperaturi foarte ridicate in exterior exista un risc de ardere accidentala usoara, daca se pune mana pe sticla de la usa. Are si sistem de autocuratare catalitic .Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste acest sistem puteti citi articolul Diferenta dintre autocuratarea catalitica si pirolitica.

Un alt atu pe care il are cuptorul electric multifunctional Electrolux EOA3450AOX este dat de usa care are amortizare, ceea ce inseamna ca nu se tranteste singura daca este lasata libera. Inoxul este foarte bine polisat, tipic practic pentru orice electrocasnic al producatorului suedez si este tratat antiamprentare. Butoanele retractabile contribuie si ele la un design ergonomic modern. Un alt argument pentru care recomadam Electrolux EOA3450AOX este dat de faptul ca este dotat cu suproti telescopici pentru tavi, suporti ce asigura un plus de confort si usurinta in utilizare.

In concluzie recomandam Electrolux EOA3450AOX pentru cei cu un buget de pana 1400 de lei, fiind practic cel mai bun produs raport calitate pret si totodata fiabil, foarte bine finisat si care sa coaca foarte bine si uniform alimentele. Pentru detalii privind criteriile complete de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

3 comentarii:

  1. Ce model in acelasi bani as putea lua de la Whirlpool, care sa aiba cam aceleasi calitati? Am o plita luata de la Whirlpool cu ixelium si as vrea sa pastrez aceeasi marca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suporti telescopici cuptor incorporabil Electrolux9 ianuarie 2016 la 13:56

    De unde pot lua suporti telescopici la cuptorul Electrolux?

    RăspundețiȘtergere
  3. Informatii despre cuptoarele Electrolux1 februarie 2016 la 19:34

    De ce acest model este mai scump la Flanco decat la eMAG, desi apar ambele preturi pe site la eMAG? eMAG vinde resigilate, asa cum spun cei din magazinele Flanco sau m-au pacalit.

    RăspundețiȘtergere