miercuri, 30 decembrie 2015

Cea mai buna plita la 900 de lei Hotpoint PC640TGH

Din punctul nostru de vedere, cea mai bun alegere pentru o plita incorporabila cu unpret pana in 900 de lei este Hotpoint PC640TGH. Aceasta plita se diferentiaza fata de majoritatea modelelor producatorilor concurenti prin geometria unica si dispunerea arzatoarelor, geometrie pe care incearca si Electrolux sa o copieze la noua gama de plite lansata la jumatatea acestui an. Revenind la plita Hotpoint PC640TGH aceasta are aprindere integrata pe buton ceea ce inseamna ca nu va mai fi nevoie sa inlocuiti aprinderea pe piezo dupa 1.000 de utilizari, cat este garantata la o plita cu aprindere la doua maini, supapa de siguranta care evita iesirea necontrolata a gazului si arzator WOK.
Gratarele sunt din doua bucati, ceea ce inseamna ca se pot curata foarte usor si sunt realizate dintr-o fonta de foarte buna calitate, fonta in aliaj. Pentru mai multe informatii privind criteriile detaliate dupa care se face alegerea plitei si a gratarelor cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.

Arzatorul WOK are o putere calorica de doua ori mai mare fata de un arzator mare obisnuit, ceea ce inseamna ca va incalzi/prepara mancarea de doua ori mai repede si mai bine, flacara fiind distribuita atat central cat si perimetral.

Datorita geometriei care permite utilizarea in mod eficient a doua arzatoare cu putere calorica mare, a gratarelor foarte rezistente si cu o geometrie impecabila, dar si a design-ului modern, consideram Hotpoint PC640TGH cea mai buna alegere pentru o plita incorporabila pe gaz, din inox intr-un buget de 900 de lei. Acesta este pretul mediu pe care-l gasiti in piata, daca intra in vreo campanie promotionala, pretul poate fi cu 10 pana la 15 la suta mai mic, asa ca daca nu este urgent, va recomadam sa asteptati promotiile sau sa cautati pretul cel mai accesibil atat in magazinele de retail cat si in magazinele online. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.

3 comentarii:

  1. De unde pot cumpara cel mai ieftin aceasta plita hotpoint?

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde pot cumpara gratare din fonta. Am o plita tot de la Ariston, cu acelasi design, dar are gratare din otel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am plita de la Hotpoint, nota 10.

    RăspundețiȘtergere