joi, 31 decembrie 2015

Cea mai buna hota la 500 de lei Hansa OKP662TH

Cea mai buna hota decorativ incorporabila pana in 500 de lei din punctul nostru de vedere este Hansa OKP662TH. Ceea ce o face recomandabila este in primul rand raportul foarte bun calitate pret, nivelul de zgomot redus, puterea mare de absortie si, de ce nu, branding-ul fiind deja recunoscut pentru calitatea fiabilitatea produselor sale. Desi este un brand entry spre middle level, consideram ca este din punct de vedere al calitatii peste Arctic-ul romanesc. Cu 550 de metri cubi putere de absortie, Hansa OKP662TH se recomanda atat bucatariilor de dimensiuni mari cat si celor deschise open space, capacitatea de evacuare facand-o compatibila si eficienta si pentru astfel de situatii. 
Acest model poate fi adaptat si pentru recirculare, insa se va pierde cca 30% din puterea de evacuare si trebuie instalat si un filtru de carbon, care este filtru de miros. Pentru mai multe detalii in acest sens cititi articolul Criterii de alegere hota

Fitrele de grasime sunt din aluminiu, ceea ce inseamna ca sunt lavabile si nu mai trebuiesc schimbate pe durata de viata a produsului, cu conditia sa fie respectate instructiunile de curatare si intretinere, nerespectarea acestora ducand la o deteriorare accidentala. Hota are programator electronic, un timmer ce permite utilizatorului sa-si programeze durata de functionare, daca acesta doreste. Evacuarea se face pe burlan de 150mm, dar daca nu este posibil se poate adapta si la 120 mm, cu ajutorul uni adaptor de la 150 la 120 mm, care se gaseste in general in Brico Depot. In concluzie, recomandam celor ce au alocat un buget de 500 de lei pentru hota modelul Hansa OKP662TH. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

4 comentarii:

  1. Cat de inalta este masca din inox a hotei? Cea care mascheaza burlanul de evacuare a hotei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt doua masti care se pot monta impreuna, ele ajungand la inaltimea totala de 90 cm. Ar trebui sa fie suficient sa ajunga pana in tavan. Cel putin ele asa sunt proiectate.

      Ștergere
  2. Exista un model asemanator pe negru si daca se poate cam la acelasi pret? Am electrocasnicele negre si nu as vrea sa iau o hota din inox.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cumparat-o, trage foarte bine, nivel de zgomot foarte mic mai ales pe primele doua trepte. Minusuri- de sepune praful pe ea

    RăspundețiȘtergere