joi, 31 decembrie 2015

Cea mai buna hota la 1100 de lei Hotpoint HLC 6.8 AT X

 Consideram hota incorporabila decorativa Hotpoint HLC 6.8 AT X cea mai buna alegere pentru cei care doresc o hota cu putere foarte mare de absortie si la un foarte bun raport calitate pret. Cel mai mare atu al acestei hote este dat de puterea foarte mare de evacuare 772m3 pe ora. Este destul de silentioasa, pe cea mai mare treapta de putere nivelul de zgomot fiind de 68 db(A). Hota poate fi adaptata si pentru recirculare, in situatia incare nu doriti sa aveti burlan, dar se va pierde cam 30% din capacitatea de evacuare a hotei.

Filtrele sunt lavabile, fiind metalice si evacuarea este pe 150mmm, dar se poate adapta si pe 120 mm, cu ajutorul unei reductii cumparate separat, de la Brico Depot sau de la service-ul autorizat Hotpoint.  Un alt amanunt important este dat de prezenta clapetei de retinere care impiedica intrarea aerului rece spre exemplu din exterior spre interior, ceea ce este neplacut iarna. Faptul ca HLC 6.8 AT X are acest accesoriu este important asadar pentru confortul utilizatorului si evita pierderile de temperatura din bucatarie. 

Putere mare de absortie, design modern, filtru de aluminiu sunt principalele motive pentru care consideram hota Hotpoint HLC 6.8 AT X cea mai buna alegere raport calitate pret la un buget de pana la 1100 de lei. Pentru detalii privind criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

Un comentariu: