joi, 31 decembrie 2015

Cea mai buna hota incorporabila 700 de lei Hansa OKP662GH

Consideram hota incorporabila decorativa cu design cheminee Hansa OKP662GH cea mai buna alegere pentru utilizatorii interesati de o hota performanta si au un buget de 700 de lei alocat pentru acest electrocasnic. Se pare ca din punct de vedere al raportului calitate pret, hotele Hansa sunt pe primul loc mai ales in segmentul middle level al categoriei. Revenind la Hansa OKP662GH aceasta hota se recomanda bucatariilor mari sau open space-urilor, hota avand o putere mare de aspirare, de 550 de metri cubi pe ora. Este silentioasa, daca este sa punem in raport cu puterea de evacuare, din punct de vedere al clasificarii noastre este silentioasa pentru ca este sub 68dB(A). 
Filtrele din aluminiu sunt lavabile ceea ce inseamna ca nu mai trebuiesc inlocuite si hota poate fi adaptata si pentru recirculare. Evacuarea este pe 150 mm, dar se poate adapta si la 120 mm, cu ajutorul unui reductor. Hansa OKP662GH poate functiona si pe recirculare, dar mai este nevoie de un filtru de miros, filtru de carbon. Pentru mai multe detalii privind aceste reglaje cititi articolul Criterii alegere hota.

Un alt atu al hotei Hansa OKP662GH este dat de design-ul modern, ergonomic, iar perdeaua de abur din sticla este foarte elegant integrata in imaginea de ansamblu al hotei. Va fi ce-i drept mai greu de intretinut, dar arata bine. Horta are si programator electronic cu afisaj atat al treptei de putere cat si al timmer-ului, ce poate fi setat, la sfarsitul programarii hota oprindu-se automat. Inoxul este de foarte buna calitate si se intretine usor, fiind relativ greu amprentabil. In concluzie recomandam Hansa OKP662GH pentru cei interesati de o hota performanta, silentioasa, cu motor cu turbina si intr-un buget de 700 de lei. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.


3 comentarii:

  1. O hota incorporabila de la Bosch cu putere asemanatoare ne puteti recomanda?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca o montez pentru recirculare considerati ca raman cu 400 de m3 pe ora putere de absortie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Geamul este securizat? e\xista vreun risc daca el se sparge?

    RăspundețiȘtergere