luni, 30 noiembrie 2015

Pachet plita si cuptor Studio Casa rustic avena

Unul din cele mai accesibile pachete de plita si cuptor cu design rustic, care sa fie si bun, nu numai ieftin este cel propus de producatorul itailian de electrocasnice Studio Casa. Un cuptor fara prea multe fite, cum este si normal pentru un electrocasnic rustic,  dar care coace bine, cu sistem de preparare multifunctional, cu convectie, timmer mecanic-foarte bine incadrat in linia de design retro si o plita cu gratare din otel ce-i drept dar una peste alta relativ buna, mai ales daca ne raportam la pret.

Acest pachet se recomanda celor care doresc sa-si utileze o bucatarie cu design rustic, care gatesc constant dar nu intensiv si care in acelasi timp nu vor sa investeasca foarte mult in electrocasnice. Principalul atuu al acestui set este dat de raportul foarte bun calitate pret, aceste electrocasnice fiind la pachet la un pret in jurul a 1500 de lei amandoua. Cuptorul este electric multifunctional si plita este pe gaz, cu aprindere electrica si supapa de siguranta pentru gaz. Design-ul rustic este realizat cu foarte mult bun gust si poate fi asociat cu succes hotei decorativ rustice de la Teka NUBERO 60  Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.

4 comentarii:

  1. Cuptorul are si autocuratare? Multumesc, G

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu putem spune ca are chiar autocuratare, dar daca puneti 500 de ml de apa in tava si setati cuptorul la 100 de grade celsius, aburul va intra in grasime si in impuritatile depuse pe suprafata peretilor si va va usura munca semnificativ.

      Ștergere
  2. Cred ca daca sunt asa de ieftine nu sunt foarte durabile in timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu neaparat. Exista si produsescumpe care ajung destul de des in service cum exista si produse mai accesibile care ajung rar in service.

      Ștergere