duminică, 29 noiembrie 2015

Hota rustica decorativa TEKA NUBERO 60

Hota rustica decorativa TEKA NUBERO 60 este recomandarea noastra pentru cei care doresc o hota pentru o bucatarie cu design rustic, Principala calitate a acestei hote este date de design-ul care o poate incadra intr-o bucatarie din lemn masiv, de culoare mai inchisa, cum ar fi de exemplu culoarea stejarului. 

Ceea ce este imbucurator pentru utilizator este faptul ca producatorul german de electrocasnice nu face rabat de la calitate pentru design, hota avand o putere de absortie buna, suficienta si pentru un open space, respectvi 500 de metri cubi, iar filtrele de grasime sunt lavabile, deci utilizatorul nu are costuri ulterioare de mentenanta si consumabile. Nivelul de zgomot este foarte mic, cei 58 db(A), incadrand TEKA NUBERO 60 in categoria hotelor foarte silentioase. 

In concluzie TEKA NUBERO 60 reprezinta una din cele mai bune alegeri pentru cei interesati de o hota cu design rustic, mai ales din punct de vedere al raportului calitate pret. Latimea acestei hote este de 60cm. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila. Pentru mai multe detalii in acest sens cititi articolul Criterii de alegere hota

2 comentarii:

  1. Aceasta hota poate fi folosita si pentru recirculare sau ii trebuie neaparat burlan?

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata fenomenal. Exact ca in filmele americane cu bucatarii de douazeci de metri patrati.

    RăspundețiȘtergere