vineri, 27 noiembrie 2015

Gorenje Ora Ito DKG552-ORA-W hota decorativa oblica alba

Hota decorativa oblica Gorenje Ora Ito DKG552-ORA-W face parte din gama premium a producatorului sloven si poate fi o optiune excelenta pentru o bucatarie premium. Si nu doar design-ul o recomanda ci mai ales o putere foarte buna de absortie de 625m3. Filtrele de aluminiu sunt lavabile si nu sunt vizibile, ceea ce face hota sa fie si mai frumoasa. 

Motorul este cu turbina si are sistem antifrig, Gorenje Ora Ito DKG552-ORA-W fiind dotata cu palete care blocheaza aerul din exterior, atunci cand hota este inchisa. Becurile sunt spot-uri si ofera o lumina directionala, cu un puternic efect stilistic. Aceasta hota poate fi adaptata si pentru recirculare, insa nu este recomandat in cazul unei bucatarii mari sau openspace.

In concluzie, Gorenje Ora Ito DKG552-ORA-W se recomanda celor care doresc sa aiba in bucatarie electrocasnice premium, cu design modern. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

Un comentariu:

  1. caut o hota decorativa asemanatoare dar as dori sa fie pe rosu...exista asa ceva? imi puteti recomanda una? Am de amenajat un apartament pana la sfarsitul anului si s-ar potrivi perfect o astfel de hota pe culoarea rosie.

    RăspundețiȘtergere