vineri, 27 noiembrie 2015

Gorenje G6SY2W-plita alba pe gaz

Plita incorporabila Gorenje G6SY2W reprezinta o solutie pentru cei care nu mai doresc inox, pentru ca este un material rece si nu se mai poarta in bucatariile moderne sau este din ce in ce mai putin utilizat, mai ales in bucatariile openspace.
Gorenje G6SY2W este asadar o plita din tabla emailata electrostatic, ceea ce o face foarte rezistenta la uzura mecanica, are gratare de fonta foarte bine fixate si foarte bine finisate si aprindere electrica pe buton.Fata de o plita pe sticla sau material asemanator, aceasta plita are si cuva pentru preluarea lichidelor, la fel ca orice plita standard din inox. Astfel Gorenje G6SY2W reprezinta o solutie pentru o bucatarie moderna cu electrocasnice premium pe culoarea alba. Arzatorul WOK este si el util pentru utilizator, mai ales daca aveti tigaie WOK. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.

Un comentariu:

  1. Cat de des se defecteaza aprinderea electrica la o plita incorporabila pe gaz in general? Eu am un Whirlpool si s-a defectat de 3 ori in doi ani de zile si desi service-ul mi0a reparat-o nu stiu ce o sa fac dupa ce iese din garantie.

    RăspundețiȘtergere