duminică, 29 noiembrie 2015

Design Alpina de la Schock: Ronda D-100L si Simi Alpina

Chiuveta Schock Ronda D100L este recomandarea noastra pentru cei care doresc o chiuveta moderna, compacta, cu o cuva practica si cu un picurator restrans, astfel incat sa salveze spatiu in cazul unui blat de dimensiuni mici. Este realizata din granit, este foarte rezistenta la uzura mecanica si este tratata antibacterian, sistemul de la Schock numindu-se Pro Hygienic 21.

Chiuveta Schock Ronda D100L  este reversibila si poate fi completata de bateria din alama Schock Simi Alpina, care face parte din aceeasi gama si este in general recomandarea producatorului pentru asociere. Are o utilizare 360 de grade, este foarte practica si inalta, ceea in inseamna ca puteti spala inclusiv oale inalte. Pachetul vine accesorizat cu toate sistemele auxiliare, deci nu va mai trebuie nimic, in afara de furtunele de la sursa de alimentare. Are in pachet garniturile, sifonul, ventil cosul si clemele de fixare.

In concluzie pachetul Alpina este unul foarte bun raport calitate pret si o recomandam pentru utilarea bucatariilor moderne, cu atat mai mult daca si electrocasnicele au tot culoarea alba.

Un comentariu:

  1. Exista aceasta chiuveta pe granit pe culoarea neagra? Este montata pe partea stanga?> Se poate monta si pe dreapta?

    RăspundețiȘtergere