miercuri, 10 iunie 2015

Whirlpool Supreme Care FSCR70414, noua gama de masini de spalat de la Whirlpool

Whirlpool Supreme Care reprezinta ultima referinta pe care producatorul american de electrocasnice o propune pentru piata europeana, asadar si pentru tara noastra. Aceasta gama de masini de spalat rufe este fabricata in Italia si este cam tot ce poate oferi Whirlpool in acest moment in materie. Ceea ce este diferit fata de modelele mai vechi este dat de un panou de comanda semnificativ mai generos si mai modern, cu comenzi pe touch control si un nivel de programare mult mai eficient in functie de gradul de murdarie.

Fiind un model nou, bineinteles are un consum redus de energie electrica, sistemul Al saselea simt asigurand un consum proportionat cu gradul de incarcare. Cele 7 kg de rufe vor permite utilizatorului sa spele inclusiv lucruri voluminoase nu neaparat grele, cum ar fi pernele sau pilotele.

O alta noutate este data de introducerea sistemului Soft Move, care face ca tamburul sa se comporte diferit in functie de tipul de tesatura, astfel incat rufele sa fie mai greu scamosabile iar spalarea sa se realizeze eficient. Cele 1400 de rotatii la centrifugare asigura o stoarcere eficienta, bumbacul fiind aproape uscat atunci cand este scos din masina de spalat.


In concluzie, Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este o masina de spalat rufe din segmentul middle high, recomandata utilizatorilor care doresc confort, eficienta si in acelasi timp un raport bun calitate pret. Mai multe informatii privind criteriile detalitate de alegere a unei masini de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.

28 de comentarii:

  1. Cred ca Whirlpool este unul din cei mai buni producatori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este cu siguranta cel mai mare producator de masini de spalat rufe din lume. Cel mai bun, as spune ca este Miele :)

      Ștergere
  2. Este un model din aceeasi gama cu o capacitate mai mica, eventual o masina de spalat slim?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate inca nu a aparut pe piata din tara noastra un model slim din noua gama de masini de spalat rufe din care face parte si Whirlpool Supreme Care FSCR70414

      Ștergere
  3. Gama aceasta de masini de spalat rufe, din care face parte si Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este cea mai performanta gama de la Whirlpool? Conteaza calitatea masinii de spalat rufe in functie de gama din care face parte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este ultima gama si gama premium a producatorului american de electrocasnice. Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este prin urmare o masina de ultima de generatie, cu cele mai noi tehnologii inventate de Whirlpool. Whirlpool Supreme Care FSCR70414 se asambleaza in Italia, fabrica unde in general se produc produsele gama de varf.

      Ștergere
  4. In masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 se poate spala si o pilota de doua persoane?

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista vreun model cu o capacitate mai mare de incarcare, dar care sa aiba aceleasi caracteristici tehnice? Multumesc, Amalia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va recomadam masina de spalat de 10 kg din aceeasi gama, care are insa si motor direct drive inverter, Whirlpool fscr10431 care este evaluata la noi pe blog http://compara360.blogspot.ro/2015/12/whirlpool-supreme-care-fscr10431.html

      Ștergere
  6. Pareri masina de spalat Whirlpool7 decembrie 2015 la 23:26

    Am avut o masina de spalat Whirlpool care m-a tinut 11 ani. Am luat-o in 90, a doua am luat-o prin 2012 si s-a stricat de 3 ori pana acum. A picat placa elecronica si rulmentii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cam cat costa aceasta masina de spalat si de unde ma sfatuiti sa o cumpar, eventual cel mai ieftin?

    RăspundețiȘtergere
  8. Pareri Supreme Care FSCR704147 decembrie 2015 la 23:32

    La Supreme Care FSCR70414 cuva si tamburul sunt din inox?

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce inseamna al saselea simt colours? Eu am o masina cu al saselea simt si as dori sa stiu diferentele? Merita un upgrade?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al saselea simt colours inseamna ca masina are grija de tesaturile foarte colorate si cele negre, astfel incat acestea sa nu se decoloreze. Diferenta fata de o masina de spalat cu al saselea simt este ca mai exista doua programe presetate, unul pentru haine albe intensiv si unul special pentru haine colorate si haine negre.

      Ștergere
  10. Review Whirlpool Supreme Care FSCR704148 decembrie 2015 la 23:06

    Ati uitat sa mentionati sistemul antibacterian pentru aceasta gama, care este foarte important, mai ales la persoanele cu alegerii. Eu am luat aceasta masina acum o luna si vreau sa spun ca functioneaza perfect si spala foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, multumesc de completare. Intr-adevar acest sistem antibacterian, care este si regenerabil este util persoanelor care dezvolta alergii, inclusiv la bebelusi

      Ștergere
  11. Aceasta masina de spalat rufe, Whirlpool Supreme Care FSCR70414 spala si cu apa rece? Are cumva si dubla alimentare, apa rece si apa calda? Multumesc, Teo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are alimentare si cu apa clada, din simplul motiv ca s-a ajuns la un consum foarte mic de energie si din acest motiv nu mai este justificat sa ai doua alimentari.

      Ștergere
  12. Exista un model mai bun din gama Whirlpool pe care il puteti recomanda pana in 2000 de lei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, va recomand Whirlpool supreme care 10431 prezentata in link ul de mai jos http://compara360.blogspot.ro/2015/12/whirlpool-supreme-care-fscr10431.html

      Ștergere
  13. Tambur antiscamosare masina de spalat24 ianuarie 2016 la 00:18

    Are tambur cu antiscamosare? Am auzit ca la masinile de spalat de la Samsung exista asa ceva si as dori sa stiu daca are si Whirlpool.

    RăspundețiȘtergere
  14. Capacitate maxima la masina de spalat Whirlpool24 ianuarie 2016 la 00:22

    Care este cea mai mare masina de spalat rufe de la Whirlpool? Ma refer la incarcarea maxima?

    RăspundețiȘtergere
  15. Aceasta masina de spalat rufe de la Whirlpool are si programare intarziata? Ma intereseaza sa programez masina de spalat rufe sa inceapa sa spele dupa 7 ore.

    RăspundețiȘtergere
  16. Din ce material este realizata rezistenta electrica la masinile de spalat rufe Whirlpool?

    RăspundețiȘtergere
  17. Olivia Stanciu Pop2 februarie 2016 la 18:57

    Am cumparat-o si pot sa dau un feedback legat de aceasta masina. 1. spala foarte bine 2 e silentioasa, 3 poate fi usor de programat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cat credeti ca va tine acest model de masina de spalat? Ultima masina m-a tinut 2 ani si o luna. As vrea sa iau un model mai fiabil de aceasta data.

    RăspundețiȘtergere