duminică, 26 aprilie 2015

Zanussi ZCG210M1WA, aragaz clasic, tabla rezistenta

Aragazul Zanussi ZCG210M1WA este primul aragaz cu alimentare pe gaz pe care-l recomand atunci cand cineva doreste un model simplu si ieftin, din punctul meu de vedere fiind primul aragaz bun si rezistent in timp, care in acelasi timp sa aiba un cuptor suficient de bun astfel incat preparatele sa iasa acceptabile. Nu vorbim bineinteles de un cuptor multifunctional, insa puterea calorica a unui cuptor pe gaz este oricum mai mica si Zanussi are o experienta indelungata in ceea ce privesc aragazurile si sunt recunoscuti pentru faptul ca au cuptoarele bune si bine izolate.

Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.


Zanussi ZCG210M1WA este un model basic, nu are aprindere electrica insa are supapa de siguranta pentru gaz si un email de buna calitate, care este tratat antiamprentare si care nu se ingalbeneste o data cu trecerea timpului. In concluzie, putem spune ca Zanussi ZCG210M1WA este primul model ieftin bun de aragaz basic de pe piata din tara noastra pe care-l recomandam si nu intamplator acest model este unul din cele mai vandute de la noi.Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz. Pentru criteriile complete privind alegerea aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu