joi, 16 aprilie 2015

Samsung RB37J5010SA-asteptarea a luat sfarsit


Lansarea combinei frigorifice No Frost Samsung RB37J5010SA inseamna in primul rand rezolvarea unor numeroase solicitari din partea clientilor care aveau nevoie de o combina frigorfiica Samsung de 2 metri, cu un volum suficient de mare, de cel putin 350 de litri volum net total. Astfel Samsung RB37J5010SA vine sa satisfaca aceasta cerere a pietei si ofera in acelasi timp utilizatorului o instalatie frigorifica foarte buna, care are la baza un compresor inverter, cu o durata foarte mare de viata datorita sistemului de transmisie ca lucrului mecanic prin camp electromagnetic, motiv pentru care producatorul ofera o garantie de 10 ani la acest subansablu, un nivel de zgomot foarte redus, de doar 38 dB(A), cea mai buna clasa de climatizare posibila, respectiv SN-T. 

Volumul generos de 270 de litri la compartimentul frigider este foarte bine compartimentat, are inclusiv sertar de 0 grade, recomandabil pentru alimente in general care au miros, cum ar fi branzeturile, pestele, mezelurile. Sistemul de racire full no frost este air multi flow si utilizatorul nu va avea neplaceri din pricina lipsei de umiditate ca in cazul instalatiilor No Frost cu tehnologie mai veche.
Tratamentul usii este antiamprentabil, design-ul este modern si astfel Samsung RB37J5010SA se poate incadra fara nicio problema intr-o bucatarie moderna. Asadar Samsung RB37J5010SA este unul una din cele mai bune optiuni pentru utilizatorii interesati de un volum mediu spre mare la o combina frigorifica No Frost pe culoare argintie.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorificaPentru criterii detaliate de alegere a aparatului frigorific casnic precum si pentru informatii privind car de importanta este clasa de climatizare si puterea de congelare a aparatului frigorfic cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu