marți, 7 aprilie 2015

Samsung RB31FERNDEF-combina frigorifica bej, cream avena


Samsung RB31FERNDEF este inca o dovada ca producatorul coreean de electrocasnice chiar simte piata si vine in intampinarea necesitatilor pietei. Tendinta clara de amenajare in "stil" rustic a bucatariilor intampina o problema majora si anume aparatul frigorific, fie ca vorbim de frigider sau combina frigorifica. Pentru utilizatorii carora nu le era suficient volumul unei combine frigorifice incorporabile, una din cele mai uzitate solutii pentru a nu se mai vedea aparatul frigorific, mai ramaneau variantele unor frigidere rustice al caror pret depasesc 1000 de euro, doar pentru ca sunt rustice si oricum cu un volum sub medie. Asa ca producatorul coreean vine cu o varianta de combina frigorifica full no frost, cu niste caracterisitici tehnice extraordinare si cu o culoare ce se potriveste intr-o bucatarie cu electrocasnice rustice, din cromatica culorilor, bej, cream, avena. 
Ceea ce face diferit Samsung RB31FERNDEF fata de majoritatea aparatelor frigorifice din segmentul sau de pret este dat de compresorul inverter, care asigura fiabilitate, consum mic si zgomot redus. Producatorul coreean ofera o garantie de 10 ani pentru acest tip de compresor, inca o dovada privind increderea in aceasta instalatie frigorifica la care se adauga cea mai buna clasa de climatizare, respectiv, SN-T si un consum mic, Samsung RB31FERNDEF fiind incadrat in A+.

Cu un volum de 300 de litri, din care 210 la compartimentul frigider, Samsung RB31FERNDEF este recomandabil familiilor de pana la 4 persoane inclusiv si sistemul de racire dinamic, No Frost nu permite formare ghetii la compartimentul congelator ceea ce va insemna confort pentru utilizator. 

In concluzie, pentru cei care doresc sa-si echipeze bucataria cu electrocasnice incorporabile pe cromatica cream, bej, avena, acestea se pot asocia perfect cu Samsung RB31FERNDEF.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica. Pentru criterii detaliate de alegere a aparatului frigorific casnic precum si pentru informatii privind car de importanta este clasa de climatizare si puterea de congelare a aparatului frigorfic cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

Un comentariu: