miercuri, 8 aprilie 2015

Motorul inverter la masinile de spalat rufe

Pe gamele premium de masini de spalat rufe apare din ce in ce mai des informatia legata de motor cum ca ar fi inverter. Acest motor face totodata ca pretul unei masini de spalat sa fie mai mare. Cu ce ajuta un astfel de motor un posibil utilizator?
In primul rand are o fiabilitate mai mare, mare parte din producatorii de masini de spalat rufe oferind o garantie extinsa de 10 ani, fara costuri suplimentare strict pentru acest tip de motor. Aceasta siguranta pe calitate se justifica din prisma modului de functionare al motorului, Practic ceea ce deosebeste un motor inverter de un motor clasic cu peri este dat de modul de transmisie al lucrului mecanic intre componentele din interiorul motorului, aceasta transmisie facundu-se prin camp electromagmnetic, fara frecare, deci si fara uzura.

In concluzie, avantajele strict pentru utilizatorul care opteaza pentru o masina de spalat rufe cu motor inverter sunt: o durata semnificativ mai mare de viata a masinii de spalat, un nivel de zgomot mai redus si un consum mai mic de energie electrica, randamentul motorului fiind semnficativ mai bun.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu