luni, 20 aprilie 2015

MIELE WDA 110 WPM, o masina de spalat rufe extraordinara


Masina de spalat rufe MIELE WDA 110 WPM este una din cele mai accesibile modele de la producatorul german de elctrocasnice si o gasiti in piata incepand de la 3500 de lei. Acest model este o masina de spaalt despre care putem spune ca o data cumparata nu va mai fi nevoie sa o inlocuiti cel putin un deceniu, existand utilizatori, cu precadere in tarile europene apusene care au un Miele de 20 de ani si care asteapta in continuare sa se strice pentru a o inlocui.

Si nu sunt mituri, pur si simplu Miele nu face modele pentru consum, face masini de spalat care sa fie fiabile si care sa spele extraordinar. Atentie maxima in ceea ce priveste tesatura, acest model avand un tratament special al tamburului, in forma de fagure, proiectat astfel incat sa limiteze tangentialitatea cu rufele si astfel sa limiteze la maximum posibil scamosarea. 
Nu are sens sa va insiruiesc toate programele banale pe care le gasiti in general si la celelalte masini de spalat, metionez doar programul special pentru rufe colorate si negre pe care producatorul german l-a realizat special pentru a nu le decolora si a fost primul producator care a facut un astfel de program la o masina de spalat, desi ulterior au mai aparut si alte branduri care incearca sa faca ceva similar, ceea ce nu este neaparat de blamat. In concluzie, recomandata strict utilizatorilor pretentiosi, care doresc o masina care pe de o parte sa spele impecabil si pe de alta parte sa fie foarte rezistenta in timp,

MIELE WDA 110 WPM este prima optiune din punct de vedere al costului, din punctul nostru de vedere fiind un model foarte bun raport calitate pret, avand in vedere ca in general in 10-15 ani se pot schimba pana la 5 masini de spalat rufe intr-o locuinta, insa niciuna din cele 5 nu va spala la fel de eficient ca MIELE WDA 110 WPM. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

6 comentarii:

  1. La acest model de masina de spalat miele exista program de incarcare la jumatate? Mai exista pe piata alimentare la apa rece si apa calda separat la masinile de spalat rufe?

    RăspundețiȘtergere
  2. MIELE WDA 110 WPM detecteaza cantitatea de rufe si in functie de tesatura si de speceficul acesteia in ceea ce priveste cantitatea de apa absorbita isi ajusteaza consumul. 80% din resursele de energie se folosesc in momentul incalzirii apei, asadar cu o cantitate mai mica de apa consumul este mai mic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o masina de spalat de la Miele de 15 ani si merge impecabil.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frigider si masina de spalat Miele de 12 ani, nu am avut nicio problema cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea mai tare firma de electrocasnice din lume. Pacat ca la noi sunt foarte putin promovate si si mai putin cumparate pentru ca romanu' nu-si permite un Miele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cam cat costa acest model de masina de spalat rufe de la Miele? De unde o pot achizitiona la cel mai mic pret?

    RăspundețiȘtergere