sâmbătă, 11 aprilie 2015

Hotpoint AH61CMX-hota telescopica, un motor, putere mare

Hotpoint AH61CMX este dovada ca o hota telescopica cu un singur motor poate avea o putere de absortie mai mare de 400m3/h, putere de absortie la care majoritatea hotelor cu doua motoare, telescopice nici nu ajung. Deci nu conteaza neaparat numarul de motoare ci mai degraba puterea lor nominala si randamentul acestora. 
Hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX are o putere de 410m3, are filtre metalice, care sunt lavabile si nu trebuiesc inlocuite si poate fi adaptata si pentru recirculare in cazul in care utilizatorul nu doreste sa evacueze mirosul spre exterior insa mai are nevoie pentru acest lucru de filtre de carbon. Pentru mai multe detalii in acest sens cititi articolul Criterii alegere hota

Foarte eleganta si ergonomica, aceasta hota se recomanda bucatariilor de dimensiuni mici spre medii si mai ales celor cu un design modern, in care sunt evitate si manerele care nu sunt incorporate. Un raport bun calitate pret, costul acestei hotei fiind in media pietei, iar in ceea ce priveste zgomotul, acesta este relativ redus, undeva sun 67dB(A) pe ultima treapta, oricum mai mic fata de majoritatea hotelor telescopice. Inox-ul folosit pe singurul element vizibil este tratat antiamprentare si prin urmare va fi foarte usor de intretinut, iar evacuarea se face pe burlan cu diametrul de 120mm. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

Un comentariu: