duminică, 26 aprilie 2015

Gorenje BO73ORAW, cuptor incorporabil alb, design Ora Ito

Cuptorul incorporabil Gorenje BO73ORAW face parte din gama premium cu design Ota Ito a producatorului sloven de electrocasnice si se adreseaza utilizatorilor care doresc o bucatarie moderna, in care design-ul electrocasnicelor este foarte important si pentru care detaliile estetice conteaza. Aceasta gama este proiectata pentru a se asocia bucatariilor moderne ergonomice iar ca si produse incorporabile complementare cuptorului Gorenje BO73ORAW puteti gasi plite pe gaz, cat si electrice si hote incorporabile telescopice sau decorative, produse asupra carora vom reveni in articolele urmatoare. 

Una peste alta, Gorenje asigura o gama completa de cuptor, plita hota, cuptor microunde incorporabil si frigider pentru cei interesati de astfel de electrocasnice premium.

Revenind la Gorenje BO73ORAW mentionam ca acest model are un volum mediu, respectiv 47 de litri, este multifunctional cu 9 functii de gatire ce permite prepararea a cam tot ce se poate realiza in materie de retete intr-un cuptor electric, autocuratare pe baza de abur, fara niciun fel de consumabile, suporti telescopici pentru tavi, care ofera un plus de confort utilizatorului, atunci cand spre exemplu doreste sa amestece in tava sau atunci cand doreste sa mute preparatul din tava in alt recipient. Sistemul de autocuratare nu curata 100% interiorul cuptorului, utilizatorul fiind nevoit sa revina cu o laveta, sistemul cu abur fiind cel mai putin eficient dintre toate. Pentru mai multe informatii privind eficienta sistemelor de autocuratare puteti citi articolul Diferenta dintre cataliza si piroliza.

In concluzie, cuptorul electric multifunctional Gorenje BO73ORAW se recomanda celor care doresc sa aiba o linie exclusivista de design in bucatarie, un raport bun calitate pret si un cuptor care sa gateasca bine si sa fie usor de intretinut. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

3 comentarii:

  1. Exista un model cu aceleasi proprietati care sa fie pe inox? as dori un cuptor incorporabil pe inox. Consider ca este mai rezistent. Si nici nu rugineste. Gorenje BO73ORAW arata bine, pretul este bun , dar mi-as dori sa stiu cu cat este mai scump un cuptor incorporabil de la Gorenje pe inox.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un model chiar mai bun decat BO74ORAW pe inox si cam la acelasi nivel de pret este http://compara360.blogspot.ro/2015/04/gorenje-bop799s51x-cuptor-incorporabil.html .

      Ștergere
  2. Care este codul de hota incorporabila care apare in imaginea din bucatarie, care este pusa in dreapta articolului?

    RăspundețiȘtergere