miercuri, 8 aprilie 2015

Bosch WAT28460BY-seria 6 a producatorului german

Bosch WAT28460BY face parte din noua gama de masini de spalat rufe propuse de producatorul german de electrocasnice pentru piata europeana. Acest model se adreseaza utilizatorilor interesati de o masina de spalat care sa spele foarte bine, sa aiba o capacitate relativ mare de incarcare si care sa fie fiabila. 
    Caracteristicile tehnice ale  masinii de spalat rufe Bosch WAT28460BY suntexceptionale, daca este sa ne raportam de la motor si sistem de transmisie si terminand cu suprafata tamburului care este tratata special pentru a proteja tesaturile. Astfel, motorul inverter asigura in primul rand un nivel de zgomot mai mic, un plus de fiabilitate in ceea ce priveste strict aceasta componenta si reprezinta in acest moment punctul maxim tehnologic in acest domeniu. Masina de spalat  Bosch WAT28460BY are adaugat acestui motor si un sistem de control electronic al balansului, astfel incat sa fie reduse vibratiile si masina sa fie silentioasa, cu numai 74dB(A), nivel maxim de zgomot la cea mai mare treapta de centrifugare, respectiv 1400 de rotatii pe minut.

Panoul de comanda ofera utilizatorului posibilitatea de a a spala orice tip de tesatura, are program scurt  de 15 minute si mentionam inclusiv programele ultra white si perfect black, recomandabile pentru tesaturile albe, respectiv cele colorate. Calitatea spalarii este asigurata in primul rand de sistemul patentat 3D Aqua Tronic  care garanteaza un efect de dusare mult mai bun in interiorul tamburului, ceea ce insemna o spalare mai eficienta si datorita tamburului tratat antiscamosare, care va face tesatura sa aiba o durata mai buna de viata si sa se pastreze in conditii mai bune chiar si dupa un numar mare de spalari. Masina de spalat  Bosch WAT28460BY are si un sistem de detectare a cantitatii de rufe in functie de care isi va ajusta consumul iar capacitatea maxima de incarcare de 8kg va oferi utilizatorului posibilitatea de a spala pilote sau perne sau alte lucruri voluminoase, nu neaparat grele.

Asadar masina de spalat rufe  Bosch WAT28460BY poate fi o optiune pentru cei care doresc o masina de spalat care sa curete si sa intretina foarte bine tesaturile, sa aiba o capacitate mare si care sa fie fiabila. Mai multe informatii privind criteriile detaliate de alegere a unei masini de spalat rufe puteti citi in articolul  Criterii alegere masina de spalat rufe. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu