sâmbătă, 18 aprilie 2015

AEG X89263MI1- hota insula, raport bun calitate pret

Hotele insula reprezinta o solutie pentru bucatariile cu blat cental de lucru si fiind prezente doar in bucatariile exclusiviste si pretul este pe masura. Hota de insula AEG X89263MI1 se bucura totusi de o oarecare exceptie fiind printre putinele modele de sub 1000 de euro de pe piata europeana si acest cost nu putem zice nici pe departe ca este un compromis atunci cand vorbim de caracterisitile tehnice, medii spre foarte bune.

Asadar aceasta hota are o putere maxima de evacuare de aproape 700m3 si poate fi adaptata si pentru recirculare, daca utilizatorul nu poate scoate burlanul de evacuare, setat pe diametrul de 140mm. Acest lucru va miscora totusi puterea de evacuare cu cca 10% si avand in vedere ca vorbim de o hota centrala, acest lucru poate fi important, deoarece aburul si mirosul se pot raspandi foarte usor, daca nu exista o hota cu putere mare de absortie. Filtrele sumt metalice, cu protectie si sunt lavabile, ceea ce inseamna ca utilizatorul nu va avea consumabile cand vorbim de filtrele de grasime. 

Dimensionata pe latime de 90 cm, AEG X89263MI1 are un nivel foarte redus de zgomot, pe ultima treapta avand 68dB(A). 
In concluzie hota de insula AEG X89263MI1 este una din cele mai bune optiuni pentru bucatariile exclusiviste cu blat de lucru central, din punct de vedere al branding-ului foarte bun, al caracteristicilor tehnice si nu in ultimul rand a pretului foarte bun pentru un astfel de electrocasnic. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

Un comentariu:

  1. Poate fi montata si langa perete? Nu prea gasesc o hota de perete cu putere mare de absortie si ma gandesc sa o iau pe aceasta pentru ca are 700 de metri cubi.

    RăspundețiȘtergere