luni, 23 martie 2015

Ultra HD 4K, LG 49UB850V - Televizor Smart 3D la superlativ

Televizorul Smart 3D LED, 49UB850V de la LG este unul din cele mai frumoase televizoare de pe piata. Avand un design atat de placut si de modern cu un suport de masa din aluminiu cu o forma unica momentan, LG impresioneaza inca de la prima privire.

Daca designul impresioneaza in combinatie cu imaginea 4K acesta chiar ajunge la ceva superlativ.

Ecranul este unul din cele mai importante componente ale unui televizor, iar LG 49UB840V are un ecran IPS 4K, acesta reda culori reale, uneori uimitoare fata de ceea ce ne-a obisnuit LG la o rezolutie foarte inalta. True 4K Engine este functia care face televizorul sa afiseze aceste culori atat de bune, procesorul de imagine al televizorului. Panoul suporta o frecventa maxim de 1000Hz ceea ce inseamna ca nu o sa aveti niciodata probleme cu efectul de ,,umbre" iar 3D-ul o sa se miste la fel de lin ca orice imagine in 2D.


Televizorul are o iesire de sunet de 20W, reda fara probleme DTS-uri iar sunetul este clar chiar si la volum ridicat.


Platforma smart se numeste WebOS, dezvoltata de catre LG este una din cele mai bune platforme de Smart TV la ora actuala, iar impreuna cu Magic Remote, telecomanda smart pe care o regasim in pachet este chiar o placere sa navigam pe internet. 

Din punct de vedere al conectivitatii acesta are Wi-Fi Integrat si RJ-45 pentru conexiunea la internet, Slot CI+, patru porturi HDMI, doua intrari USB 2.0, si cel mai interesant, unul din putinele televizoare cu USB 3.0. Acest model benficiaza si de o intrare USB 3.0 pentru viteza in transfer. DLNA si Miracast.

Playerul multimedia este integrat si reda toate formatele de video dar si de sunet fara nici o problema.

Pachetul contine telecomanda clascia, Magic Remote si 2 perechi de ochelari 3D.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.