duminică, 22 martie 2015

Sony KDL32W705B, cel mai bun TV de 80cm ?

In urma acestui articol o sa confirmam sau o sa distrugem zvonul cum ca seria W7 de la Sony ar avea cel mai bun telezior de 32” (80cm) la ora actuala.

In primul rand am sa va explic diferenta dintre KDL32W705B si fratele sau KDL32W706B. Diferenta este un minora dar cu impact mare si observabila, CULOAREA. Doar culoarea difera dintre aceste doua modele, W705B avand culoarea negru mat iar W706B avand culoarea argintiu mat.

Din punct de vedere al caracteristicilor televizorul sta foarte bine avand un plus mare pe imagine dar si pe constructia fina.

Seria W7 beneficiaza de procesoarele de imagine de la Sony, X-Reality PRO, care imbunatatesc imaginea chiar daca vine de pe TV (exceptand analog) sau alte surse. Procesorul practic prelucreaza imaginea intr-un timp foarte rapid avand o baza de date plina de imagini in spate, analizeaza imaginea, reduce zgomotul de imagine si ii imbunatateste calitatea. Procesorul ne ofera culori calde si cat mai reale.

Panoul televizorului ajunge pana la maxim 200 Hz (hertzi) putand urmari meciuri de fotbal sau curse de F1 fara a avea efectul de ,,umbre”, acel efect de imagine ramasa in urma.

Sunetul nu este cel mai puternic avand doar doua boxe cu o putere de iesire de maxim 2 x 8 W dar este indeajuns cat sa faceti un mic party. Caracteristicile de sunet iar calitatea sunetului este superioara, avand posibilitatea sa reglati inaltele, joasele, etc. printr-un egalizator de sunet integrat. Avand un procesor de sunet separat, denumit ClearAudio+, claritatea nu va fi o problema.

Un Smart TV cu acces rapid la browser, avand posibilitatea chiar sa ii atasati o camera web pentru a discuta pe Skype. Sute de aplicatii si jocuri oferite prin Opera Market. Puteti face screen mirroring de pe telefonul sau tableta android fara nici o problema.

Constructie si finisaj de calitate, avand o rama din aluminiu, modelul KDL32W705B sau KDL32W706B ofera un design placut, modern, indiferent de culoarea pe care o alegeti. Suportul este din aluminiu iar impreuna cu un accesoriu disponibil in pachet acesta se poate transforma cu usurinta in suport de perete.

In concluzie putem spune ca da, modelele KDL32W705B sau KDL32W706B de la Sony sunt unele din cele mai bune televizoare Smart de 32” (80 cm) pe care le putem gasi la ora actuala pe piata.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.