marți, 17 martie 2015

Samsung RF24FSEDBSR - combina frigorifica cu masina de gheata

Pentru a contrazice pe cei care nu credeau posibila o combina frigorifica cu masina de gheta, producatorul coreean de electrocasnice Samsung a inventat modelul RF24FSEDBSR, un model pentru utilizatorii interesati de un spatiu generos, mult mai bine compartimentat decat orice side by side si cu diverse compartimente ale caror temperaturi se pot seta independent astfel incat mancarea sa fie foarte bine pastrata.
Sertarul din mijloc are zone cu temperaturi diferite, care pot fi setate individual, astfel incat sa puteti depozita diferite alimente, chiar daca acestea au un optim de pastrare diferit, spre exemplu mezeluri, branzeturi, chiar si anumite bauturi sau sosuri.

O alta inovatie este data de prezenta masinii de facut gheata si a dispensorului cu apa. Acest model se conecteaza la reteaua de apa, ca oricare frigider side by side si are un sistem propriu de filtrare cu ultraviolete, care garanteaza eliminarea oricaror bacterii si a impuritatilor. Filtrul se schimba, in functie de specificul apei filtrata     la o perioada intre 6 luni si un an.

    Din punct de vedere al instalatiei frigorifice, Samsung RF24FSEDBSR are un compresor inverter, foarte fiabil, economic si silentios, care permite totodata, datorita electrovalvei, setarea temperaturii inclusiv la compartimentul congelator. 

In concluzie, o optiune extraordinara pentru cei interesati de un side by side dar care doresc in schimb un compartiment frigider mare si bine compartimentat, Samsung RF24FSEDBSR este o combina frigorifica No Frost Air Multi Flow, ce satisface cele mai ridicate standarde si care se potriveste de minune intr-o bucatarie moderna. Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica. Pentru criterii detaliate de alegere a aparatului frigorific casnic precum si pentru informatii privind car de importanta este clasa de climatizare si puterea de congelare a aparatului frigorfic cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu